Buzz

Το «Dune: Messiah» πήρε το πράσινο φως από την Legendary

στα 10

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντενί Βιλνέβ θα ικανοποιήσει το όνειρό του για μια τριλογία του «Dune».

Το «Dune: Messiah» πήρε το πράσινο φως από την Legendary

Το «Dune: Μέρος Δεύτερο» συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια στο box office, με εισπάρξεις μέχρι στιγμή 630 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, επιβεβαιώθηκε πως το στούντιο της Legendary θα συνεργαστεί με τον Βιλνέβ για την τρίτη ταινία «Dune: Messiah», κάτι που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για μια τριλογία.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ μιας και το στούντιο βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις μαζί του για να μεταφέρει το υποψήφιο με Πούλιτζερ βιβλίο της Ανι Τζέικομπσεν «Nuclear War: A Scenario» ως παραγωγός, σεναριογράφος ή/και σκηνοθέτης. Το βιβλίο της Τζέικομπσεν που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο που μας πέρασε, εξερευνά ένα σενάριο για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, βασισμένο σε δεκάδες αποκλειστικές νέες συνεντεύξεις με στρατιωτικούς και πολιτικούς εμπειρογνώμονες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντενί Βιλνέβ θέλει να κάνει το «Dune: Messiah» μόνο αν είναι καλύτερο από την δεύτερη ταινία

dune

Οπως φαίνεται από διάφορες πληροφορίες το «Nuclear War: A Scenario» θα έρθει μετά το «Dune: Messiah», μιας και η ολοκλήρωση της τριλογίας των κινηματογραφικών μεταφορών των βιβλίων του Φρανκ Χέρμπερτ έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα για το στούντιο. Ο Βιλνέβ είχε δηλώσει, όμως, ότι θα ήθελε να γυρίσει μια άλλη ταινία πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ταξίδι στον Αράκι, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το «Dune: Messiah» να φτάσει στις αίθουσες μετά το 2027.