Buzz

Skål: Ο Μάντς Μίκελσεν κι ο Τόμας Βίντεμπεργκ συνεργάζονται ξανά σε μια ταινία με θέμα το ποτό!

στα 10

Κι όχι δεν θα είναι ένα kitchen sink δράμα για τον αλκοολισμό.

Skål: Ο Μάντς Μίκελσεν κι ο Τόμας Βίντεμπεργκ συνεργάζονται ξανά σε μια ταινία με θέμα το ποτό!

«Είναι μια αναγνώριση ότι πολλά σπουδαία πράγματα προέκυψαν στην ανθρώπινη ιστορία χάρη στο ποτό», λέει ο Τόμας Βίντερμπεργκ για το «Druk», το οποίο έγραψε με τον Τομπίας Λίντχολμ (πίνοντας κόλα διαίτης όπως παραδέχεται) και το οποίο βρίσκεται στην τελικη φάση των γυρισμάτων του στη Δανία αυτή τη στιγμή. «Το ποτό μπορεί να να προσφέρει μια απελευθερωση στο μυαλό σου, στον κόσμο σου. Το δωμάτιο μεγαλώνει χάρη στο αλκοόλ».

Ακόμη κι αν το φιλμ δεν θα εξιδανικεύει την κατανάλωση αλκοόλ, θέλει να μιλήσει για τον ρόλο που παίζει στην ανθρώπινη ζωή μας, στα πλαίσια του να πίνεις κοινωνικά, ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες. «Υπάρχουν πολλά γερά ποτήρια που θαυμάζω τόσο από ιστορικά πρόσωπα (από τον Χεμινγουέι ως τον Τσόρτσιλ που έπινε από το πρωί), αλλά κι ανθρώπους γύρω μου» λέει ο Βίντερμπεργκ.

Δείτε ακόμη: Ο Κλιντ Ιστγουντ αφήνει τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και πιάνει τον Σαμ Ρόκγουελ για τη νέα ταινία του

druk film 607

Το φιλμ ακολουθεί την ιστορία μιας ομάδας δασκάλων που θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούργια προσέγγιση στην ζωή και τη δουλειά τους, αποφασίζοντας να πίνουν σταθερά και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Ενα πείραμα που θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο για μερικούς, αλλά όχι τόσο πετυχημένο για άλλους.

Στο κέντρο του φιλμ βρίσκεται ο Μάντς Μίκελσεν, αλλά και μια ακόμη ομάδα ηθοποιών από το «Κυνήγι» (γραμμένο επίσης μαζί με τον Τομπίας Λίντχολμ) όπως οι Τόμας Μπο Λάρσεν, Λαρς Ράτθε και η Σούσε Βολντ πρωταγωνιστούν αλλά κι ο Μάγκνους Μίλανγκ από το «The Commune» και το «Kursk».

druk film 607

Μια εξαιρετική παρέα με την οποία θα περιμένουμε εναγωνίως να τα τσούξουμε στην οθόνη του χρόνου!

Δείτε επίσης: «The Last Planet»: Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός