Buzz

Δώστε πρώτοι «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους»

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι την καινούρια ταινία της Κωνσταντίνας Βούλγαρη «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?», αναζητώντας μαζί της την απάντηση στο ερωτηματικό του τίτλου...

Flix Team
Δώστε πρώτοι «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους»

Η Ηλέκτρα, αν και μοναχική, επιδιώκει την ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω της. Απογοητευμένη από την αντιφατική σχέση με τους γονείς και κυρίως με την μητέρα της , απρόθυμη να υποκύψει στα κλισέ της καλής δουλειάς και του γάμου, ανήσυχη για την τύχη του φυλακισμένου συντρόφου της, βρίσκει καταφύγιο σε δύο ανορθόδοξες σχέσεις. Από τη μια συζητά ισότιμα με το οχτάχρονο αγόρι που προσέχει, από την άλλη εξομολογείται τα όνειρα και τους φόβους τους σε έναν πενηνταπεντάχρονο γείτονα με αφορμή τη βόλτα του σκύλου της.

Τοποθετημένη στον χώρο των Εξαρχείων, η καινούρια ταινία της Κωνσταντίνας Βούλγαρη, πέντε χρόνια μετά το «Valse Sentimental» αφηγείται μια καθημερινή ιστορία αντίστασης, ένα οδοιπορικό σε μια πρωτεύουσα που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς της συμβαίνει, με επίκεντρο μια ηρωίδα όχι σαν όλες τις άλλες, που αναζητά απαντήσεις θέτοντας μόνη της τις ερωτήσεις.

2

Μετά την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, τη διεθνή του πρώτη στο Φεστιβάλ της Ανζέρ και την προβολη΄του στο Φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ, το «Συγχαρητήρια για τους Αισιόδοξους?» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Εσείς μπορείτε να εξασφαλίσετε διπλές προσκλήσεις για να το δείτε πρώτοι την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 20.00 στον κινηματογραφο Νιρβάνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με θέμα «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?» αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Δείτε εδώ την επίσκεψη του Flix στα γυρίσματα της ταινίας και διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του «Συγχαρητήρια για τους Αισιόδοξους?».