Buzz

To «Don’t Breathe 2» φαίνεται πως ολοκλήρωσε ήδη τα γυρίσματά του

στα 10

Το σίκουελ ενός από τα καλύτερα θρίλερ των τελευταίων ετών θα έρθει στη μεγάλη οθόνη αρκετά σύντομα.

To «Don’t Breathe 2» φαίνεται πως ολοκλήρωσε ήδη τα γυρίσματά του

Ποιοι από εσάς θυμούνται ένα από τα καλύτερα θρίλερ του 2016, το «Μην Ανασαίνεις» του Φέντε Αλβαρεζ στην οποία μια ομάδα νεαρών εισβάλλουν στο σπίτι ενός τυφλού άντρα για να τον κλέψουν μόνο που ανακαλύπτουν πως αυτός κρύβει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν; Από ό,τι φαίνεται το σίκουελ, το οποίο ακούγεται πως θα έχει τον τίτλο «Don’t Breathe Again» όχι μόνο είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά μάλλον τα τελείωσε κιόλας.

Σύμφωνα με ένα tweet του πρωταγωνιστή της ταινίας Στίβεν Λανγκ, ο οποίος έπαιξε τον τυφλό άντρα στο πρώτο, ο ίδιος τελείωσε τα γυρίσματα που σημαίνει πως εάν η ταινία δεν έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της σίγουρα βρίσκεται πολύ κοντά. Αυτή την φορά την σκηνοθεσία της την έχει αναλάβει ο Ρόντο Σαγιάγκες, το σενάριο το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Αλβαρεζ και η παραγωγή θα είναι και πάλι του Σαμ Ράιμι.

Διαβάστε ακόμα: H Σάντρα Ο πιστεύει πως γίνεται η μητέρα της στο εκ των πραγμάτων τρομακτικό «Umma»

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το σενάριο, ο Ράιμι δείχνει αρκετά ενθουσιασμένος γι’ αυτό έχοντας δηλώσει πως «πρόκειται για την καλύτερη ιδέα για σίκουελ που έχω ακούσει ποτέ. Δεν αστειεύομαι.» Ενώ ο Αλβαρεζ πρόσθεσε πως «η πρόκληση προφανώς ήταν να μην κάνουμε πάλι την ίδια ταινία και απλά να βάλουμε το 2 μπροστά της. Θα αισθανόμασταν τόσο αμήχανα εάν το κάναμε αυτό. Στην αρχή η αντίδρασή μας όταν μας το είπαν [να γυρίσουμε σίκουελ] ήταν πως χίλιες φορές όχι, αυτό είναι το Χόλιγουντ, ο διάβολος ο οποίος ωθεί να κάνουμε κάτι μόνο επειδή μπορούμε. Και μετά είχαμε μια ιδέα για την οποία ενθουσιαστήκαμε, δεν θα σας πούμε ποια είναι, δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε την έκπληξη.»

Εάν όλα πάνε καλά η ταινία αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Διαβάστε ακόμη: To «Black Box» και το «The Lie» οι δύο πρώτες ταινίες του «Welcome to the Blumhouse» υπόσχονται περισσότερα απ όσα μπορούν να παραδώσουν