Buzz

«Eίμαι αναπόφευκτος». Ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται ο Θάνος για την προεκλογική του καμπάνια

στα 10

Κι όμως δεν πρόκειται τρολιά. Το προεκλογικό γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ τον παρομοιάζει ως έναν γενοκτόνο πολέμαρχο Τιτάνα.

«Eίμαι αναπόφευκτος». Ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται ο Θάνος για την προεκλογική του καμπάνια

Ενα βίντεο που κυκλοφόρησε στο twitter δείχνει τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ ως τον Τιτάνα Θάνος από τους «Εκδικητές» έτοιμος να χτυπήσει τα δάχτυλά του λέγοντας απλά πως «είμαι αναπόφευκτος». Θα μπορούσε να είναι μια τεράστια τρολιά από την παράταξη των Δημοκρατικών ή απλά ένα βίντεο το οποίο έκανε κάποιος για να γελάσουμε, αλλά να που όμως πρόκειται για ένα βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό της καμπάνιας του Τραμπ για την επανεκλογή του.

Δείτε ακόμα: Truth, Actually: Ο Χιου Γκραντ έχει κάτι να πει στον Μπόρις Τζόνσον για την προεκλογική του διαφήμιση

Το βίντεο, το οποίο έκανε την εμφάνισή του λίγες ώρες μετά την παρουσίαση των άρθρων από την πρόταση μομφής εναντίον του Τραμπ, παρουσιάζει τον ίδιο ως τον Θάνος, υπεύθυνο για την γενοκτονία του μισού πληθυσμού του σύμπαντος της Marvel, ο οποίος χτυπά τα δάχτυλά του και αμέσως μετά το βίντεο να κόβει στους Νάνσι Πελόσι, Ανταμ Σιφ και Τζέρι Νάντλερ οι οποίο γίνονται σκόνη (όπως και οι ήρωες στην ταινίας της Marvel). Το tweet αναφέρει πως «οι Δημοκρατικοί μπορούν να προωθούν την απάτη που έχουν για πρόταση μομφής όσο θέλουν. Η επανεκλογή του Προέδρου Τραμπ είναι αναπόφευκτη.»

Είναι άγνωστο με ποιο σκεπτικό έβαλαν οι ίδιοι οι Ρεμπουπλικανοί τον πρόσωπο του προέδρου, όχι μόνο του κόμματός τους αλλά και ολόκληρης της Αμερικής, πάνω σε έναν από τους μεγαλύτερους και αδίστακτους κινηματογραφικούς κακούς, ούτε γιατί η σκηνή την οποία πήραν από το «Endgame» είναι απλά λίγες στιγμές ακριβώς πριν νικηθεί ο Θάνος από τους Εκδικητές. Από την άλλη δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει το πρόσωπό του με photoshop σε γνωστούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες, όλοι θυμόμαστε εξάλλου την (κακή) απομίμηση του Ρόκι Μπαλμπόα ή χρησιμοποιώντας σκηνές από το «The Dark Knight Rises» (οι οποίες κατέβηκαν μετά από παρέμβαση της Warner) και από το «Game of Thrones».

Ο Τζιμ Στάρλιν, δημιουργός του Θάνος, βλέποντας όλα αυτά τα τραγελαφικά για την καμπάνια του Τραμπ δήλωσε «μετά το αρχικό μου αίσθημα ότι παραβιάζομαι, βλέποντας πως αυτός ο πομπώδης ηλίθιος χρησιμοποίησε το έργο μου για να ανεβάσει το παιδικό εγωισμό του, τελικά κατάλαβα πως ο αρχηγός της χώρας μου και του ελεύθερου κόσμου απολαμβάνει να συγκρίνει τον εαυτό του με έναν δολοφόνο. Πόσο αρρωστημένο είναι όλο αυτό; Είναι θλιβερές και περίεργες στιγμές αυτές που περνάμε. Ευτυχώς όλα τα πράγματα, ακόμα και οι εθνικοί εφιάλτες, κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος.»

Διαβάστε ακόμα: «Το Χόλιγουντ είναι ρατσιστικό!» Ο Πρόεδρος Τραμπ καταγγέλλει... αορίστως το αμερικανικό entertainment