Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Δεμένη Κόκκινη Κλωστή»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Δεμένη Κόκκινη Κλωστή»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Δεμένη Κόκκινη Κλωστή» του Κώστα Χαραλάμπους που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο σινεμά Αττικόν Cinemax Class.

Από την «Αγάπη στα 16» που του χάρισε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη στα τελευταία Κρατικά Βραβεία Ποιότητα που δόθηκαν ποτέ, ο Κώστας Χαραλάμπους ταξιδεύει στον χρόνο για να αφηγηθεί τον εμφύλιο σαν ένα παραμύθι για ενηλίκους. Οπως δηλώνει ο ίδιος: «Η ταινία ξεκινά λίγα χρόνια πριν από το 1946, πριν από τις εκλογές το Μάρτιο του '46. Αναφέρεται, δηλαδή, στα γεγονότα που οδήγησαν στον Εμφύλιο Πόλεμο. Εστιάζουμε ουσιαστικά σ' έναν πυρήνα ανθρώπων, σ' ένα ορεινό χωριό στην Ελλάδα και βλέπουμε πώς αυτός ο πυρήνας, οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων εξελίσσονται έως τον Εμφύλιο Πόλεμο. Πώς δηλαδή διαμορφώνονται ομάδες μεταξύ των δύο βασικών φρονημάτων που επικρατούσαν εκείνη την εποχή και πώς αυτό το τεταμένο κλίμα οδηγεί σιγά-σιγά στα γεγονότα που αργότερα εξελίσσεται στον Εμφύλιο Πόλεμο».

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Δεμένη Κόκκινη Κλωστή» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Ατιικον πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ