Buzz

Δείτε πρώτοι τον «Τυραννόσαυρο», τη βρετανική έκπληξη της χρονιάς!

στα 10

Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βρετανού ηθοποιού Πάντι Κονσιντάιν ανακηρύσσεται σταδιακά σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς. Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προκαλούν να δείτε πρώτοι τον...«Τυρρανόσαυρο».

Flix Team
Δείτε πρώτοι τον «Τυραννόσαυρο», τη βρετανική έκπληξη της χρονιάς!
Ο συγκλονιστικός Πίτερ Μούλαν στον «Τυραννόσαυρο»

Ο Τζόζεφ, ένας μέθυσος, οξύθυμος, αθυρόστομος τύπος, που δεν το έχει σε τίποτα να ξεσπάσει σε οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του όταν έχει τα νεύρα του, συναντά μια μέρα τη Χάνα, η οποία δουλεύει ως εθελόντρια σε ένα κατάστημα που ανήκει σε γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση. Η γνωριμία τους αποτελεί για εκείνον μια ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την χωρίς νόημα καθημερινότητά του. Ωστόσο, για τη Χάνα η όλη κατάσταση είναι σαφώς πιο περίπλοκη, καθώς, πίσω από το ζεστό, συγκαταβατικό της βλέμμα, κρύβεται ένα αποτρόπαιο μυστικό...

Μην περιμένετε να μάθετε τόσο εύκολα τι σημαίνει ο τίτλος της πρώτης σκηνοθετικής δουλειάς του Βρετανού ηθοποιού Πάντι Κονσιντάιν, που έφυγε πρόσφατα από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το βραβείο κοινού για το τμήμα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» προσθέτοντας ακόμη μια διάκριση στα βραβεία καλύτερης σκηνοθεσίας, ανδρικού (για τον Πίτερ Μούλαν) και γυναικείου ρόλου (για την Ολίβια Κόλμαν) στο Φεστιβάλ του Σάντανς, στο βραβείο καλύτερου ντεμπούτου στο Φεστιβάλ του Μονάχου και, ανάμεσα σε άλλα, στις επτά υποψηφιότητες για τα British Independent Film Awards.

Δέκα από εσάς θα ανακαλύψετε πρώτοι το μυστικό που κρύβει βαθιά μέσα του ο «Τυραννόσαυρος» και θα έρθετε αντιμέτωποι με το καλύτερο ντεμπούτο της χρονιάς στην avant-premiere που θα γίνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 18.00 στον κινηματογράφο Ελλη (Ακαδημίας 64) . Αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με τη λέξη «Τυραννόσαυρος» στο θέμα και απαραίτητα, στοιχεία επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Δείτε μια αποκλειστική σκηνή από τον «Τυραννόσαυρο» εδώ