Buzz

Δείτε πρώτοι τους «Αγώνες Πείνας»!

στα 10

Το Flix και η Σπεντζος Φιλμ σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι την πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2012, τους «Αγώνες Πείνας» του Γκάρι Ρος. Σας ανοίξαμε την όρεξη;

Flix Team
Δείτε πρώτοι τους «Αγώνες Πείνας»!

Μετά από μια αναμονή που μας άφησε με «γεμάτο στομάχι», το πρώτο μεγάλο blockbuster του 2012 και μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, οι «Αγώνες Πείνας» του Γκάρι Ρος φτάνουν στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου για να σας «αποκαλύψουν» έναν κόσμο γεμάτο περιπέτεια και ισχυρές δόσεις ριάλιτι επιστημονικής φαντασίας.

Βασισμένοι στο πρώτο από τα τρία βιβλία της νεανικής τριλογίας δράσης της Σούζαν Κόλινς, οι «Αγώνες Πείνας» έρχονται ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται για να καλύψουν το κενό που αφήνουν πίσω τους ο «Χάρι Πότερ» και το «Twilight», ορίζοντας την απαρχή μιας σειράς ταινιών που θα κρατήσουν ψηλά το ηθικό και το ενδιαφέρον ολόκληρης της βιομηχανίας για τα χρόνια που έρχονται.

Οι πρώτες κριτικές από την Αμερική μιλούν ήδη για μια επική, ενθουσιώδη και συγκινητική εμπειρία στην καλύτερη δυνατή μεταφορά του βιβλίου που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί.

Το Flix εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere των «Αγώνων Πείνας» την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 20.30 στην αίθουσα 7 V-Max των Village Cinemas - The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, παραπλεύρως Αττικής Οδού, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι). Για να δηλώσετε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail με την ένδειξη «Αγώνες Πείνας» στο win@flix.gr. Οι νικητές θα προκύψουν από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Τρίτη 20 Μαρτίου το πρωί.

Για να είστε προετοιμασμένοι για την «εμπειρία» διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους «Αγώνες Πείνας» και δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας.