Buzz

Δείτε μια σκηνή από το «Carnage» του Ρόμαν Πολάνσκι

στα 10

Από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το «Carnage» του Ρόμαν Πολάνσκι είναι εξίσου δυνατό ακόμη κι όταν η Κέιτ Γουίνσλετ δεν φωνάζει, όπως αποδεικνύει μια πρώτη σκηνή που μόλις κυκλοφόρησε...

Δείτε μια σκηνή από το «Carnage» του Ρόμαν Πολάνσκι
Οι πρωταγωνιστές του «Carnage» αποθεώνουν τον Πολάνσκι

Ο Ρόμαν Πολάνσκι μοιάζει ξαφνικά να είναι παντού. Στη Ζυρίχη παραλαμβάνοντας ένα τιμητικό βραβείο, στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης όπου κάνει την αμερικανική του πρεμιέρα το «Carnage», στις προβλέψεις των Οσκαρ που θέλουν την ταινία και δη τους τέσσερις πρωταγωνιστές της (Τζόνι Φόστερ, Τζον Σ. Ράιλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Κριστόφ Βαλτζ) να κλείνουν ήδη θέσεις στις υποψηφιότητες και συντόμως και στις ελληνικές αίθουσες, αφού το «Carnage» κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου.

Το πρώτο κλιπ από την ταίνια (δείτε το παρακάτω) που μόλις κυκλοφόρησε επιβεβαιώνει όσα διαπίστωσαν όσοι είδαν την ταινία στο Φεστιβάλ της Βενετίας, αφού ακόμη και ένα λεπτό αρκεί για να αντιληφθείς την υπόγεια ένταση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα δύο ζευγάρια που συζητούν για τον τσακωμό των παιδιών τους στο σχολείο σε μια ιστορία «αστικής βίας» βασισμένης στο θεατρικό «God of Carnage» της Γιασμίνα Ρεζά.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «Carnage» εδώ

Διαβάστε για την βράβευση του Ρόμαν Πολάνσκι στο Φεστιβάλ της Ζυρίχης εδώ

Δείτε το τρέιλερ του «Carnage» εδώ