Buzz

Δείτε ακόμη μια σκηνή από τις «Αλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Σε ένα μπαράζ νέων υλικών από τις «Αλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου κυκλοφόρησε μόλις και μια δεύτερη σκηνή από την ταινία, ενδεικτική της δράσης της ομάδας που αντικαθιστά...νεκρούς.

Flix Team
Δείτε ακόμη μια σκηνή από τις «Αλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου

Αν μια σκηνή είναι αρκετή για να καταλάβεις μια ταινία, τότε αυτή η σκηνή που μόλις κυκλοφόρησε από τις «Αλπεις» προδίδει ακριβώς γιατί ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου κέρδισαν το βραβείο σεναρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Σε μια αποθέωση του μαύρου χιούμορ (όπως δεν το ξέραμε), ένα από τα μέλη των «Αλπεων» προσπαθεί να μοιάσει στον πεθαμένο φίλο ναυτικό ενός πελάτη. Ο αρχηγός της ομάδας (Αρης Σερβετάλης) καθοδηγεί τη μεταμόρφωση και το πιστό μέλος της ομάδας (Τζόνι Βεκρής)... υπακούει.

Μην ντραπείτε να γελάσετε. Αυτή δεν είναι η μοναδική σκηνή που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση στις 27 Οκτωβρίου, όταν οι «Αλπεις» κυκλοφορήσουν στις ελληνικές αίθουσες.

Δείτε την παρακάτω!

Σημείωση: Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως οι «Αλπεις» βρήκαν αμερικανική διανομή από την Kino Lorber, την εταιρία που είχε αναλάβει και τη διανομή στην Αμερική του «Κυνόδοντα».

Δείτε το τρέιλερ των «Αλπεων» εδώ

Δείτε το press kit εδώ

Δείτε το teaser trailer εδώ

Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις του Flix για την ταινία, από το Φεστιβάλ Βενετίας

Δείτε και διαβάστε τη συνέντευξη τύπου των συντελεστών στο Φεστιβάλ Βενετίας

Δείτε την πρώτη σκηνή που κυκλοφόρησε από τις «Αλπεις» εδώ

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γιώργου Λάνθιμου στο Flix εδώ