Buzz

To «Death Stranding» του Χιντέο Κοτζίμα θα γίνει ταινία

στα 10

Ενα video game με τρελό καστ θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τους παραγωγούς της ταινίας «Barbarian».

To «Death Stranding» του Χιντέο Κοτζίμα θα γίνει ταινία

Οταν κυκλοφόρησε το νέο πολυαναμενόμενο video game του Χιντέο Κοτζίμα με τίτλο «Death Stranding» το 2019 για το PlayStation, θεωρήθηκε ίσως ένα από πιο περίεργα και ταυτόχρονα τα πιο ευφάνταστα που είχε βγάλει ποτέ ο δημιουργός του «Metal Gear Solid».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού οι άνθρωποι έχουν χτίσει τείχη και έχουν συνηθίσει να ζουν στην απομόνωση. Ο στόχος του παίχτη είναι να επανασυνδέσει απομονωμένες πόλεις σε μια αποδεκατισμένη κοινωνία. Εχει δημιουργηθεί έτσι ώστε όλα τα στοιχεία του, αναμεσά τους η ιστορία και το gameplay του, είναι ενωμένα με το θέμα του “strand” ή της σύνδεσης. Εχοντας τον ρόλο του Σαμ Πόρτερ Μπρίτζες, θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε την κοινωνία και κάνοντάς το να δημιουργήσετε καινούργιους δεσμούς με άλλους παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: To «God of War» γίνεται τηλεοπτική σειρά για το Amazon

Μάλιστα το πιο εντυπωσιακό από όλα ήταν το all star καστ του. Ονόματα όπως ο Νόρμαν Ρίντους (ο Ντάριλ στο «Walking Dead») στον ρόλο του πρωταγωνιστή Σαμ Πόρτερ Μπρίτζες, η Λέα Σεντού στον ρόλο της Fragile, ο Μαντς Μίκελσεν στον ρόλο του κακού Cliff, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στον ρόλο του Deadman και ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν στον ρόλο του Heartman πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι με την βοήθεια του motion capture. Μαζί με αυτούς επίσης πρωταγωνιστούν και οι Μάργκαρετ Κουέιλι στον ρόλο της Mama, Τρόι Μπέικερ στον ρόλο του Higgs, Τόμι Ερλ Τζένκινς στον ρόλο του Die-Hardman και η Λίντσεϊ Βάγκνερ – η γνωστή σε όλους μας «Βιονική Γυναίκα» – στον ρόλο της Amelie.

Με ένα σίκουελ να ανακοινώνεται πρόσφατα στα Game Awards πως ετοιμάζεται για το PlayStation 5, ο Κοτζίμα ανακοίνωσε επίσης πως ετοιμάζει και μια κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού σε συνεργασία με την Hammerstone Studios και τον Αλεξ Λεμποβίτισι, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το μικρό διαμαντάκι τρόμου «Barbarian», αλλά και την ταινία «Bill & Ted Face the Music».

hideo kojima al pacino Ο Χιντέο Κοτζίμα και ο Αλ Πατσίνο στα Game Awards 2022.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό για το αν το καστ από το video game θα επιστρέψει να παίξει τους ρόλους του και στην ταινία, αλλά δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.