Industry

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν απομονώθηκε, όπως όλοι: στο γιοτ του, αρόδου, στην Καραϊβική

στα 10

Ευκαιρία για το κοινό να τρολάρει τον δισεκατομμυριούχο για το πώς #menoumespiti.

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν απομονώθηκε, όπως όλοι: στο γιοτ του, αρόδου, στην Καραϊβική

Οπως όλοι, ο Ντέιβιντ Γκέφεν επικροτεί την κοινωνική απομόνωση απέναντι στον κοροναϊό και ποστάρει, σχετικά, στο λογαριασμό του στο twitter. Οπως όλοι; Οχι ακριβώς. Ο δισεκατομμυριούχος (πραγματικά, αξίας 7,7 δις σύμφωνα με τη λίστα του Forbes) επέλεξε ν' απομονωθεί στο γιο του, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Γρεναδινών, στην Καραϊβική.

Διαβάστε ακόμη: Μη φοβάστε την αλήθεια! Το Flix επιλέγει ελληνικά ντοκιμαντέρ που μπορείτε να δείτε στο σπίτι σας

ντέιβιντ γκέφεν 607

Φυσικά τα social media έκαναν γιορτή... εκτόνωσης, ποστάροντας σχόλια κάθε είδους. Πιο σοβαρός, ο οικονομικός αναλυτής Σβεν Χένριτς έγραψε, «Ο Ντέιβιντ Γκέφεν στέλνει ένα μήνυμα: Κακόμοιροι πληβείοι, φάτε την. Είναι υπέροχο να είσαι πλούσιος! Δείτε εμένα!». Ενώ ένας χρήστης του twitter μας διασκέδασε: «Υπάρχει λόγος που κάποιοι θεωρούν ότι η Κάρλι Σάιμον έγραψε το "You're So Vain" για τον Ντέιβιντ Γκέφεν», αναφερόμενος στο μυστήριο διαρκείας για την ταυτότητα του ήρωα του διάσημου τραγουδιού του 1972.

Το σίγουρο είναι ότι ο υπερπλούσιος Ντέιβιντ Γκέφεν έχει διαθέσει, ως τώρα, μεγάλο μέρος της περιουσίας του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έστω κι αν, όπως φαίνεται, η κομψότητα δεν είναι το φόρτε του.