Buzz

«Δεν σκοτώνω με το πιστόλι μου. Σκοτώνω με την καρδιά μου». Ιντρις Ελμπα εναντίον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο «Dark Tower»

στα 10

Περιμένοντας την ταινία τον Αύγουστο, οι πρώτες εικόνες είναι εδώ.

«Δεν σκοτώνω με το πιστόλι μου. Σκοτώνω με την καρδιά μου». Ιντρις Ελμπα εναντίον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο «Dark Tower»

Το επίσημο τρέιλερ είναι ήδη εδώ και μπορείτε να το δέιτε πιο κάτω, μαζί με τα δύο teaser, τα οποία ο Ιντρις Ελμπα κι ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ μοιράστηκαν χθες το βράδυ. Και κάπως έτσι, παίρνουμε μια γερή πρώτη γεύση από την κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, που έπειτα από μια περιπετειώδη διαδρομή προς την οθόνη (οποιαδήποτε οθόνη) φτάνουν επιτέλους στις αίθουσες στις 4 Αυγούστου.

Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Νικολάι Αρσέλ, ξεκινά στον κόσμο μας λίγο μετά την 11 Σεπτεμβρίου, με ένα αγόρι, τον Τζέικ, να προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος πέθανε σαν ήρωας από τοξική δηλητηρίαση, προσπαθώντας να σώσει τους ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί στο World Trade Center της Νέας Υόρκης.

Με σκοτεινά οράματα να στοιχειώνουν το μυαλό του, ο Τζέικ νιώθει ότι χάνει τα λογικά του, αλλά όταν απόκοσμα πλάσματα με ανθρώπινη μορφή δοκιμάζουν να τον απαγάγουν, αντιλαμβάνεται ότι ένας άλλος κόσμος υφίσταται παράλληλα με τον δικό μας. Και κάπως έτσι, θα μεταφερθεί εκεί και θα βρεθεί στο πλευρό ενός πολεμιστή πιστολέρο που μάχεται αιώνια τη δική του νέμεση.

Διαβάστε ακόμη: «There’s something in the mist»: Η «Ομίχλη» του Στίβεν Κινγκ επιστρέφει, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη

Ο Ιντρις Ελμπα κι ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ είναι οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι στο φιλμ και χθες το βράδυ έφεραν την διαμάχη τους στο twitter, όπου in character πόσταραν δύο μικρά teasers από το φιλμ, εν αναμονή του τρέιλερ. Δείτε τα πιο κάτω.

the dark tower 607

the dark tower 607

Κι εδώ το πρώτο κανονικό τρέιλερ:


Δείτε παρακάτω: Ολα είναι Ιντρις Ελμπα στο πρώτο featurette του «The Dark Tower»! Ο Στίβεν Κινγκ, ο Ιντρις Ελμπα κι ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ εξηγούν τα μυστικά του Gunslinger.


Δείτε παρακάτω 10.07.17: Νέο international trailer του «The Dark Tower», ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι...


Δείτε ακόμη: