Buzz

O Ντέιμον Αλμπαρν τραγουδάει για τη «Lucy» του Λικ Μπεσόν

στα 10

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερος επίλογος για τη «Lucy» του Λικ Μπεσόν από το «Sister Rust», το υπέροχο τραγούδι που έγραψε ο Ντέιμον Αλμπαρν για να συνοδέψει τις μουσικές του Ερικ Σερά.

O Ντέιμον Αλμπαρν τραγουδάει για τη «Lucy» του Λικ Μπεσόν

Βγαλμένο από το σύμπαν του εξαιρετικού του σόλο αλμπουμ «Everyday Robots» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014, το «Sister Rust» που ακούγεται στους τίτλους τέλους του «Lucy» του Λικ Μπεσόν γράφτηκε από τον Ντέιμον Αλμπαρν (των Blur και των Gorrilaz), ειδικά για τραγούδι - φινάλε.

Σε απόλυτη συνέπεια με το ηλεκτρικό συμφωνικό soundtrack του Ερικ Σερά - μόνιμου συνεργάτη του Μπεσόν - και με μια trip-hop γοητεία που έρχεται να κλείσει ρομαντικά τον κύκλο της αεικίνητης περιπέτειας της Σκάρλετ Τζοχάνσον...

Lucy

Με στίχους που δίνουν έμφαση στα... credits (Sister rust, i need you now / 'Cause I've got a feeling / It's you and me again / Waiting for the credits to win now / And forever), το «Sister Rust» μπορείτε να το ακούσετε εδώ ολόκληρο και αν είστε τυχεροί (και ο αιθουσάρχης δεν κόψει τα credits) από την Πέμπτη 28 Αυγούστου, όταν η «Lucy» του Λικ Μπεσόν θα βγει στις ελληνικές αίθουσες.


Περισσότερη «Lucy»:

Tags: Lucy