Buzz

Crowdfunding: «Sad Girl Weekend» των Δημήτρη Τσακαλέα και Λήδας Βαρτζιώτη

στα 10

Η κινηματογραφική ομάδα που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο «Yawth» βρίσκεται στο στάδιο προπαραγωγής της επόμενης ταινίας της με τίτλο «Sad Girl Weekend» και ζητά τη βοήθειά σας!

Flix Team
Crowdfunding: «Sad Girl Weekend» των Δημήτρη Τσακαλέα και Λήδας Βαρτζιώτη

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση της νεανικής αν-ησυχίας, η ομάδα πίσω από το «Yawth» που ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Δράμας, επιστρέφει με το «Sad Girl Weekend», το οποίο ζητά τη βοήθεια σας για τη χρηματοδότησή του μέσω μιας crowdfunding καμπάνιας.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών κολλητών φίλων, από τις οποίες δύο θα φύγουν στο εξωτερικό. Η Ελλη, η οποία μένει πίσω, αρχίζει να παθαίνει εμμονή με τις φίλες της για τον επερχόμενο αποχωρισμό και χάνει τον έλεγχο.


Οπως αναφέρει η ομάδα πίσω από την ταινία στην επίσημη σελίδα της crowdfunding καμπάνιας για τη χρηματοδότηση της «το συγκεκριμένο project γίνεται χωρίς χρηματοδότηση, αλλά οι ανάγκες του είναι πολλές. Η ταινία θα γυριστεί στην Κάτω Γατζέα, σ’ ένα παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου, καθώς το αίσθημα του αποκλεισμού, της κακοκαιρίας και του καλοκαιρινού τοπίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι σημαντικά για την αφήγηση. Πέραν όμως των πολλών αναγκών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το εν λόγω project έχει πολλές ανάγκες και στο post-production. Βασικό στοιχείο της ταινίας αποτελεί ο τοπικός μύθος του σαμιαμιδιού, κατά το οποίο ένα πρωινό η οικονόμος του σπιτιού έριξε ένα σαμιαμίδι στο γάλα της οικογένειας με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί ολόκληρη η οικογένεια και να πεθάνει. Το σαμιαμίδι θα δημιουργηθεί εξολοκλήρου με ειδικά εφέ, γεγονός που κάνει πιο απαιτητικό το project.»

Αν θέλετε να βοηθήσετε να γίνει πραγματικότητα το «Sad Girl Weekend», μπαίνετε εδώ, μαθαίνετε τα πάντα και μάλλον θα είναι δύσκολο να μην συνεισφέρετε στη χρηματοδότησή του.

Sad Girl Weekend 607