Buzz

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ φέρνει πίσω τον Κόναν τον Βάρβαρο. Γιατί μπορεί.

στα 10

Ηδη απέδειξε πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο reboot του «Εξολοθρευτή». Γιατί, λοιπόν, ο Αρνι να μη συνεχίσει και με τον συνταξιοδοτημένο Κόναν τον Βάρβαρο;

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ φέρνει πίσω τον Κόναν τον Βάρβαρο. Γιατί μπορεί.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μοιάζει να κάνει έναν εκπληκτικό κύκλο στη ζωή και στην καριέρα του: έχοντας κάνει την πρώτη αληθινά μεγάλη επιτυχία του στο σινεμά το 1982 με το «Κόναν ο Βάρβαρος» (την οποία συνέχισε δυο χρόνια αργότερα με το «Conan the Destroyer») κι ανοίγοντας μια άλλη μεγάλη πόρτα το 1984 με τον πρώτο «Εξολοθρευτή», συνέχισε φτάνοντας στο απόγειο της δόξας και του fandom, έκανε ένα σημαντικό διάλειμμα από τις ταινίες για να τελέσει ρεπουμπλικάνος Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και τώρα, διανύοντας τα 60 του, επιστρέφει εκεί απ' όπου ξεκίνησε και μάλιστα, προς το παρόν, καταφέρνοντάς τα θαυμάσια. Γιατί ο Αρνι θα είναι πάντα, στη μνήμη του κοινού, ο Κόναν κι ο Εξολοθρευτής, οπότε γιατί να μην το αξιοποιήσει και λίγο ακόμα.

Δείτε ακόμη: Το κέρινο ομοίωμα του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ... τρομοκρατεί τον κόσμο!

Ετσι, την περίοδο ακριβώς που το «Terminator: Genisys» βρίσκεται στις αίθουσες της Ελλάδας (ήδη) και του κόσμου (σιγά-σιγά), ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δε χάνει ευκαιρία να μιλά στον Τύπο για το επόμενο revival σχέδιό του, που θα λέγεται «The Legend of Conan» και θα συναντά τον Κόναν - Αρνι σε προχωρημένη ηλικία αλλά πάντα κραταιό. «Ηλπιζα ανέκαθεν να κάνω άλλη μια ταινία μ' αυτόν τον ήρωα,» είπε ο Σβαρτσενέγκερ σε συνέντευξή του στο NerdReport, «και μ' άρεσε η ιδέα ότι ο Κόναν, έχοντας ζήσει ως βασιλιάς για πολλά χρόνια, ξαφνικά τ' απαρνιέται όλα, αποσύρεται κι εγκαθίσταται στα βουνά. Αυτή η ιδέα πάντα με έλκυε. Κι έπειτα φυσικά τον φωνάζουν πίσω γιατί κάποια φρικτά κι απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο βασίλειο. Και τότε η μάχη ξαναρχίζει.»

conan 607

To «Legend of Conan» βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προπαραγωγής, σε σενάριο του Κρις Μόργκαν, υπεύθυνου για τα 5 από τα 7 «Fast & Furious». Να πώς βλέπει εκείνος την επανεμφάνιση του Κόναν: «Θέλω έναν πολεμιστή που οι κλειδώσεις του έχουν λιγάκι σκευρώσει, που πρέπει πιέσει τα κόκκαλά του για να ξαναπιάσει το σπαθί. Θέλω τον τύπο που δεν έχει απαραίτητα χάσει τον βηματισμό του, αλλά έχει να ξεσκονίσει από πάνω του λίγη σκουριά. Εκεί θέλω ν' αφοσιωθώ. Αυτή θα είναι μια ωραιότερη ιστορία για τον ήρωα. Ο Κόναν πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με προκλήσεις. Κι η μεγαλύτερη πρόκληση γι' αυτόν δεν είναι οι στρατιές που απλώνονται μπροστά του. Είναι, σε κάποιο επίπεδο, η ανασφάλεια, οι κάπως πιο αργοί ρυθμοί, η πίεση που νιώθει να αποδείξει ότι είναι και μεγαλύτερος ήρωας απ' ό,τι περιμένουν από εκείνον οι άνθρωποι. Εκείνο που δε θέλω είναι να ξαναφορέσει την περσόνα του και να μοιάζει ίδιος. Αυτό θα αντέκρουε το σκοπό της ιστορίας μας.» Πάντως, όπως ο Αρνι ήδη απέδειξε στο «Terminator: Genisys», είναι ακόμα παραπάνω από ικανός και fit για να σηκώσει στους στιβαρούς, ογκώδεις ώμους του μια ολόκληρη ταινία και περισσότερες.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Εξολοθρευτής: Γένεsys»