Buzz

Η Αν Χάθαγουεϊ ελέγχει ένα τέρας που καταστρέφει τη Σεούλ στο «Colossal»

στα 10

Μπορεί να ακούγεται δύσκολο να το πάρεις στα σοβαρά, αλλά αυτή είναι η κεντρική ιδέα πίσω από τη νέα ταινία του Νάτσο Βιγκαλόντο.

Η Αν Χάθαγουεϊ ελέγχει ένα τέρας που καταστρέφει τη Σεούλ στο «Colossal»

Μπορεί τo αγγλόφωνο ντεμπούτο του Νάτσο Βιγκαλόντο με το «Open Windows» να ήταν μάλλον απογοητευτικό, αλλά ο Ισπανός σκηνοθέτης του «Timecrimes» μοιάζει να είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες στο πεδίο του φανταστικού και όπως δείχνει η νέα του ταινία, κάποιος που δεν φοβάται να μπλέξει τα είδη, όπως αυτό ενός monster movie και της κωμωδίας.

Στο «Colossal», η Αν Χάθαγουεϊ είναι η Γκλόρια, μια γυναίκα που πίνει και παρτάρει πολύ, κάτι που θα την οδηγήσει στον χωρισμό από τον σύντροφό της και πίσω στη μικρή πόλη απ' όπου κατάγεται και όπου θα βρεθεί να κάνει και πάλι παρέα με τον παιδικό της φίλο – τον οποίο υποδύεται ο Τζέισον Σουντέικις.

colossal 607

Μέχρις ότου μια μέρα η Γκλόρια θα ξυπνήσει με hangover για να δει στις ειδήσεις τις τρομακτικές εικόνες ενός τεράστιου τέρατος που καταστρέφει τη Σεούλ της Κορέας. Και σύντομα θα ανακαλύψει ότι με κάποιο ανεξήγητο, παράδοξο τρόπο, μπορεί να κάνει το τέρας να υπακούει στις εντολές της και να μιμείται τις πράξεις της.

Δείτε ακόμη: Η ιστορία της επιστημονικής φαντασίας δια χειρός Τζέιμς Κάμερον

Αναμφίβολα ακούγεται –και μοιάζει- με την πιο αλλόκοτη ιδέα που ακούσαμε εδώ και καιρό και παρ' ότι οι κριτικές στο Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του, υπήρξαν διχασμένες, ομολογούμε ότι το πρώτο τρέιλερ μας ανοίγει ήδη την όρεξη.


Δείτε ακόμη: