Buzz

«Cloud Atlas»: Γιατί αυτή η ταινία είναι το όνειρο του κάθε ηθοποιού;

στα 10

Ο,τι κι αν έχει ειπωθεί, γραφτεί ή προβληθεί για το νέο opus των αδελφών Γουατσόφσκι και του Τομ Τίκβερ, η πληθωρικότητα του «Cloud Atlas» μοιάζει να αποτέλεσε μεγαλειώδη πρόκληση για το καστ του, από τον Τομ Χανκς μέχρι τον Τζιμ Στέρτζες. Το ομολογούν και οι ίδιοι…

«Cloud Atlas»: Γιατί αυτή η ταινία είναι το όνειρο του κάθε ηθοποιού;

Μια δεκάδα επώνυμων ηθοποιών, από έξι ρόλους στον καθένα, διαφορετικών φύλων, εθνικοτήτων και ιστορικών εποχών, μας κάνει… μια υπέροχη ευκαιρία για να αποδείξει ο καθένας τους πόσο μακριά μπορεί να φτάσει την υποκριτική του τόλμη.

Το «Cloud Atlas», το αντισυμβατικό εγχείρημα που ανέλαβαν ο Αντι και η Λάνα Γουατσόφσκι και ο Τομ Τίκβερ, έρχεται στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου και, παρότι τα προωθητικά υλικά που έχουν κυκλοφορήσει για την ταινία είναι άφθονα, παρότι μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο έχουν γραφτεί πολυάριθμα σχόλια, το φιλμ εξακολουθεί να αποτελεί ένα φαντασμαγορικό μυστήριο για τον θεατή.

Στο παρακάτω featurette, οι ηθοποιοί του «Cloud Atlas» εξηγούν γιατί η συμμετοχή τους στην ταινία ήταν μια πρόταση που δε θα μπορούσαν να αρνηθούν. Ο Τομ Χανκς, η Χάλι Μπέρι, ο Χιου Γκραντ κι ολόκληρο το καστ εξηγεί με θαυμασμό και δέος τι σήμαινε για τον καθένα η συμμετοχή σε μια ταινία που υπερβαίνει κάθε όριο!

Δείτε το βίντεο πιο κάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Cloud Atlas»: