Buzz

«Cloud Atlas»: δύο ολοκαίνουργια TV Spots και 7 διαφημιστικά banners!

στα 10

Λίγο πριν την έξοδό του στις αμερικανικές αίθουσες το «Cloud Atlas» μας χαρίζει δύο ακόμα teaser-trailers και τα εντυπωσιακά banner με τα οποία θα γεμίσει τους κινηματογράφους. Αλλωστε, σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει σε ΙΜΑΧ θέατρα!

«Cloud Atlas»: δύο ολοκαίνουργια TV Spots και 7 διαφημιστικά banners!

Ενα μήνα ακριβώς πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες (η επίσημη έγινε στο φεστιβάλ του Τορόντο και το Flix ήταν εκεί!) και το «Cloud Atlas», το πολυαναμενόμενο έπος των αδελφών Γουατσόφκσι και του Τομ Τίκβερ διαρρέει περισσότερο υλικό στο διαδίκτυο για να μας ξεσηκώσει.

Βασισμένο σε ένα βιβλίο που είναι, σύμφωνα με τον συγγραφέα του, Ντέιβιντ Μίτσελ, αδύνατον να κινηματογραφηθεί, το φιλμ των τριών σκηνοθετών δοκιμάζει να κάνει το αδύνατο δυνατό.

Ηρωες και ηρωΐδες, από διαφορετικές ιστορικές εποχές, πολιτισμούς και γεωγραφικές συντεταγμένες, γνωρίζονται, χωρίζουν, πεθαίνουν και ξαναγεννιούνται για να ξαναερωτευθούν από την αρχή. Με τον χρόνο και τον τόπο να χάνουν τα όριά τους σ' αυτό το άλογο γαϊτανάκι που λέγεται σύμπαν, ζωή, άνθρωπος, ψυχή.

Δείτε το πρώτο νέο TV Spot:


.

Στο «Cloud Atlas» πρωταγωνιστούν, μάλλον όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, οι Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Στέρτζες, Μπεν Γουίσο, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Χιου Γκραντ, Μπέι Ντούνα, Ντέιβιντ Γκιάζι, Σούσαν Σαράντον, Κιθ Ντέιβιντ, Τζέιμς Ντ’ Αρσι και Χιούγκο Γουίβινγκ.

Δείτε το δεύτερο ολοκαίνουργιο TV Spot:


.

Το «Cloud Atlas» θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο, και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου (και στην Ελλάδα τον Νοέμβριο).

Χαζέψτε τα banners της ταινίας στο gallery!

Διαβάστε όμως περισσότερα για την ταινία, δείτε trailer, φωτογραφίες, αναζητήστε την ανταπόκριση του Flix από το Τορόντο, εδώ.

Tags: CLOUD ATLAS