Buzz

Weird: Οι ηθοποιοί του «Cloud Atlas» κι όλοι (;) οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους

στα 10

Μοιάζει μια από τις πλέον παράξενες ταινίες που θα δούμε την επόμενη σεζόν. Στο φιλμ των αδελφών Γουατσόφσκι και του Τομ Τίκβερ, κάθε ηθοποιός παίζει πολλούς ρόλους. Δείτε μερικούς από αυτούς.

Weird: Οι ηθοποιοί του «Cloud Atlas» κι όλοι (;) οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους
Who's that girl? H Σούζαν Σαράντον και η Χάλι Μπέρι, αλλιώς!

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής και εικασιών κι ενώ το «Cloud Atlas» ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Τορόντο, είδαμε πριν λίγες μέρες το πρώτο επίσημο, εξάλεπτο τρέιλερ του φιλμ καθώς και το τρίο των σκηνοθετών του να μας προετοιμάζουν για την ταινία που σκηνοθέτησαν από κοινού.

Ξέραμε ήδη ότι σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί υποδύονται διαφορετικούς χαρακτήρες, σε διαφορετικές εποχές, σε διαφορετικές φυλές ακόμη και σε διαφορετικά φύλα. Το βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ, δεν φοβάται την περιπέτεια μιας απρόβλεπτης αφήγησης και οι σκηνοθέτες του «Cloud Atlas» δεν φοβήθηκαν να αναμετρηθούν με ένα κείμενο που είναι προφανώς μη κινηματογραφικό.

Το «Cloud Atlas» εξετάζει πως οι πράξεις ενός ανθρώπου και οι συνέπειες της ζωής του μπορούν να αλλάξουν τις ζωές άλλων στο παρόν το παρελθόν ή το μέλλον, σε μια ιστορία γεμάτη δράση ρομάντζο και μυστήριο για το πως μια ψυχή μετατρέπεται από δολοφόνο σε ήρωα και πως μια πράξη καλοσύνης απηχεί στους αιώνες και γίνεται η σπίθα που γεννά μια επανάσταση σε ένα μακρινό μέλλον.

Κι αν τα παραπάνω σας μπερδεύουν, ετοιμαστείτε να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο με τις φωτογραφίες που ακολουθούν: Δείτε τον Τομ Χανκς να μεταμορφώνεται από το απόλυτο nerd σε κάτι σαν τον Τζον Τραβόλτα, την Χάλι Μπέρι λευκή, τη Σούζαν Σαράντον αληθινά αλλόκοτη τον Χιούγκο Γουίβινγ Ασιάτη και τον Χιου Γκραντ βγαλμένο από το «Apocalypto».

Δείτε ακόμη φωτογραφίες του Μπεν Γουίσο, του Τζιμ Στάρτζεσς, του Τζέιμς ΝτΆρσι, του Ντείβιντ Γκϊάσι, της Ντούνα Μπέι και του Κιθ Ντέιβιντ, σε μια από τις πιο παράξενες photo galleries που χαζέψατε ποτέ.

Tags: CLOUD ATLAS