Buzz

Οχι μόνο θερινά! Πρώτες αφίξεις και μέτρα προστασίας για τα κλειστά σινεμά που ανοίγουν ξανά!

στα 10

Από την 1η Ιουλίου ανοίγουν και οι κινηματογράφοι κλειστού τύπου σε όλη την Ελλάδα.

Flix Team
Οχι μόνο θερινά! Πρώτες αφίξεις και μέτρα προστασίας για τα κλειστά σινεμά που ανοίγουν ξανά!

Οι οδηγίες έχουν δοθεί, τα πρωτόκολλα έχουν μελετηθεί και οι χειμερινοί κινηματογράφοι μπορούν πλέον να ανοίξουν, μετά από τρεις και περισσότερους μήνες που έκλεισαν λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Οι βασικοί κανόνες για την επαναλειτουργία τους κυμαίνονται, με βασικότερους την πληρότητα που δεν μπορεί να ξεπερνάει το 65%, τις τακτικές απολυμάνσεις, τις ομαδικές κρατήσεις και τα κενά ανάμεσα στις θέσεις, αλλά και το σημαντικότερο: τη σωστή χρήση κλιματιστικών μονάδων στους χώρους των κινηματογράφων, η οποία πρέπει να προβλέπει εισροή νωπού αέρα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλους τους όρους με τους οποίους θα επαναλειτουργήσουν οι κινηματογράφοι

Village

Από την Τετάρτη 1η Ιουλίου ξεκινούν λοιπόν τις προβολές τους τα Village Cinemas σε όλη την Ελλάδα (πατήστε πάνω στο κάθε σινεμά για να δείτε τις τανιίες που προβάλλονται).

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση των Village Cinemas για την επανέναρξη λειτουργίας των αιθουσών σε όλη την Ελλάδα.

Τα Village Cinemas ανακοινώνουν την επανέναρξη λειτουργίας των αιθουσών σε όλη την Ελλάδα, με τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας όπως αυτοί ορίζονται από τους αρμόδιους επίσημους φορείς. Παράλληλα τα Village Cinemas συστήνουν τη δυνατότητα αγορών μέσω internet και χρήσης χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών – συγκεκριμένα:
Αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) είτε μέσω του site και του app των Village Cinemas ή από τα ειδικά μηχανήματα αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων (kiosk) που υπάρχουν στο foyer όλων των Village Cinemas.
Αγορά προϊόντων κυλικείου (e-order) είτε μέσω του site και του app των Village Cinemas ή από τα ειδικά μηχανήματα αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων (kiosk) που υπάρχουν στο foyer όλων των Village Cinemas.

Οι δύο ανωτέρω υπηρεσίες έχουν ειδικά διαμορφωμένα ταμεία (fast lane) και δεν απαιτείται εκτύπωση αποδεικτικού παρά μόνο επίδειξη ηλεκτρονικής συσκευής (κινητό / tablet) στα σημεία ελέγχου. Τέλος, για αγορά εισιτηρίου ή προϊόντων κυλικείου στον φυσικό χώρο των Village Cinemas συστήνονται οι ανέπαφες συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Odeon Makedonia

Από Τετάρτη 1η Ιουλίου ξεκινούν να λειτουργούν και κάποια από τα multiplex Οdeon (πατήστε πάνω στο κάθε σινεμά για να δείτε τις τανιίες που προβάλλονται)

Town Cinemas

Από Πέμπτη 2 Ιουλίου ξεκινούν προβολές και τα Town Cinemas στη Γλυφάδα. αλλά και άλλα κλειστά σινεμά σε όλη την Ελλάδα, όπως ο χειμερινός Ορφέας στην Κω, το Cine Leros στη Λέρο, το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρούλα στη Λήμνο σε μια λίστα που θα μεγαλώσει όσο περνούν οι εβδομάδες.

imax

Στις 6 Ιουλίου ξεκινά προβολές και η αίθουσα IMAX των Cineplexx στη Θεσσαλονίκη με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα έξι αγαπημένων ταινιών, με εισιτήριο μόνο 6 ευρώ. Οι ταινίες που θα προβληθούν (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους) είναι τα «The Dark Knight» και «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, «Mad Max: Fury Road» του Τζορτζ Μίλερ, το «Mission Impossible: Fallout» του Κρίστοφερ ΜακΚούαρι , το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν και το «Blade Runner» του Ρίντλεϊ Σκοτ.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.