Buzz

To Σινέ Θησείον ανοίγει, το καλοκαίρι έφτασε!

στα 10

Είναι πάντοτε από τα πρώτα θερινά που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν το (αιώνιο) ελληνικό καλοκαίρι.

To Σινέ Θησείον ανοίγει, το καλοκαίρι έφτασε!
(φωτό: Γιάννης Δρακουλίδης / FOSPHOTOS)

Συγκρατήστε την ημερομηνία: Τετάρτη 4 Μαΐου του 2016.

Αυτή είναι η ημέρα που ανοίγει επίσημα το Σινέ Θησείον για τη φετινή θερινή σεζόν, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο ενός από τα καλύτερα θερινά σινεμά στον κόσμο, αλλά και επικυρώνοντας μια παράδοση που ξεκινάει από το 1935 και με ελάχιστες (αναγκαστικές) διακοπές συνεχίζει μέχρι και σήμερα ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη.

Διαβάστε ακόμη: Αγιόκλημα και γιασεμιά είπατε; Οχι, η Ελλάδα δεν έχει την αποκλειστικότητα στα θερινά σινεμά!

Cine Θησείον 607

Οπως αναφέρουν και οι ιδιοκτήτες του στην κεντρική σελίδα του επίσημου site του Σινέ Θησείον, ο κινηματογράφος έχει αποκτήσει τον ψηφιακό του προβολέα ήδη από την περσινή χρονιά, ενώ έχουν ολοκληρωθεί και μια σειρά από εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης για την καλύτερη απόδοσή ήχου και εικόνας. Το σημαντικότερο είναι ότι στο σινεμά το wi-fi τρέχει με τους ρυθμούς που πρέπει, πως το γλυκό βύσσινο (σήμα κατατεθέν του μπαρ) περιμένει με νέα σοδειά και οι τυρόπιτες θα είναι ζεστές και φρεσκοψημμένες πάση θυσία.

Το φετινό πρόγραμμα του Σινέ Θησείον θα ξεκίνησει με την πρώτη προβολή της ταινίας «Ο Λύκος της Ερήμου» που ήταν υποψήφια για Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τη Neo Films στις 5 Μαΐου.

Σινέ Θησείον

Σινέ Θησείον 607

Μαζί με το Σινέ Θησείον ξεκινούν τις προβολές τους και τα περισσότερα από τα θερινά σινεμά της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας (στο Flix θα βρείτε τις αίθουσες όλης της Ελλάδας), αφού ο καιρός ζέστανε ήδη και τα εισιτήρια στους κλειστούς κινηματογράφους έχουν πάρει πλέον την κατιούσα. Ισως υπό το φως των αστεριών, το ελληνικό box-office να δει... το φως το αληθινό.

Διαβάστε ακόμη: