Buzz

Το Cine Paris και η Αίγλη Ζαππείου δεν θα μας κάνουν παρέα φέτος το καλοκαίρι!

στα 10

Δύο από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά θερινά της Αθήνας παραμένουν κλειστά και ανανεώνουν ραντεβού για το 2022.

Το Cine Paris και η Αίγλη Ζαππείου δεν θα μας κάνουν παρέα φέτος το καλοκαίρι!

Τα θερινά άνοιξαν και καθώς περνούν οι κινηματογραφικές εβδομάδες ανοίγουν ακόμη περισσότερα, ανάμεσά του κι αυτά που υπήρξαν διστακτικά στην έναρξη της θερινής περιόδου.

Ο κόσμος απέδειξε πως θα στηρίξει το σινεμά στην αίθουσα, γύρισε με ανυπομονησία στα αγαπημένα του στέκια και η μέχρι τώρα εικόνα της κίνησης στα θερινά σινεμά αποδεικνύει πως η σεζόν θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε ακόμη: Επιτέλους θερινό! Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι!

Δύο σινεμά στην Αθήνα παραμένουν ωστόσο κλειστά.

cine paris 607

Το Cine Paris στην οδό Κυδαθηναίων στην Πλάκα, που δεν λειτούργησε ούτε το καλοκαίρι του 2020 παραμένει κλειστό λόγω εργασιών στατικότητας που γίνονται στην περιοχή και καθυστέρησαν τόσο ώστε να μην επιτρέπουν το άνοιγμά του για τη θερινή σεζόν. Ολοι ελπίζουν πως το καλοκαίρι του 2022 ένα από τα ωραιότερα θερινά της πόλης θα είναι ανοιχτό.

Αίγλη

Κλειστή θα είναι το καλοκαίρι του 2022 και η Αίγλη του Ζαππείου, ένα από τα πιο ιστορικά σινεμά της πόλης, καθώς υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις σχετικά με το νέο ιδιοκτησιακό της καθεστώς. Αναμένουμε νεότερα, ενδεχομένως, αν όλα προχωρήσουν γρήγορα και άνοιγμά της μέσα στη σεζόν.

Το Σινέ Δεξαμενή που είχε μείνει κλειστό το καλοκαίρι του 2020 έχει επιστρέψει δυναμικά και πρωταγωνιστεί στο φετινό καλοκαίρι της πόλης.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.