Industry

Το Σινέ Ελληνίς Cinemax έχει πρόταση για το καλοκαίρι

στα 10

Εκανε τα εγκαίνιά του για τη σεζόν με το «Silent Movie Cocktail Night» και συνεχίζει την καλοκαιρινή του δράση με… κάτι παραπάνω από σινεμά!

Flix Team
Το Σινέ Ελληνίς Cinemax έχει πρόταση για το καλοκαίρι

Την Τετάρτη που μας πέρασε, καθώς σουρούπωνε, το Σινέ Ελληνίς Cinemax άνοιξε τις πόρτες του, ελεύθερα, στο κοινό, καλωσορίζοντας φιλόξενα το καλοκαίρι, στη βραδιά «Silent Movie Cocktail Night»: ένα ξεχωριστό fusion event κινηματογράφου και μουσικής. Η αίθουσα γέμισε, το ίδιο και το μπαρ, καθώς για έξι σχεδόν ώρες, οι καλεσμένοι του Ελληνίς Cinemax απόλαυσαν σπουδαίες κινηματογραφικές ταινίες από τη φιλμογραφία του Τσάρλι Τσάπλιν, με αφορμή τα 125 χρόνια από τη γέννησή του, την ίδια στιγμή που οι παραγωγοί του Εν Λευκώ, Σάκης Τσιτομενέας και Μανώλης Οικονόμου, συνόδευαν μουσικά την προβολή, με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο καταπράσινος κήπος του Ελληνίς Cinemax ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, κερδίζοντας το θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων που χαλάρωναν με μουσική, σινεμά, φαγητό και ποτό.

Το Σινέ Ελληνίς Cinemax άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό το 1960. Λειτουργεί χωρίς διακοπή μέχρι και σήμερα, καταφέρνοντας να διατηρεί το προσωπικό του στίγμα και να προσαρμόζεται στην εξέλιξη της κινηματογραφικής εμπειρίας. Τα προηγούμενα χρόνια εξοπλίστηκε με τον D-Cinema, τον πιο εξελιγμένο ψηφιακό προτζέκτορα, προσφέροντας άρτιες συνθήκες εικόνας και ήχου. Ολα αυτά στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο Μετρό των Αμπελοκήπων, στον ανανεωμένο χώρο του θερινού σινεμά. Ανετες πολυθρόνες, lounge ατμόσφαιρα, προσεγμένος και διακριτικός φωτισμός, σε έναν υπέροχο κήπο με αρώματα καλοκαιριού.

Ακόμα καλύτερα: Το Σινε Ελληνίς λειτουργεί και ως καφέ-μπαρ από νωρίς το απόγευμα, σε ένα δροσερό και άνετο περιβάλλον. Μετά την δουλειά και λίγο πριν την προβολή των εννέα, σάς περιμένει… ώσπου να έρθει το ραντεβού σας, για καφέ, κάτι δροσιστικό ή ένα ελαφρύ σνακ. Το κυλικείο του σινεμά, ανανεωμένο και πάντα έτοιμο να συνοδεύσει γευστικά τις σινεφίλ προτάσεις του, προσφέρει και φέτος ένα συνδυασμό δροσερών smoothies, cocktails και γκουρμέ καλοκαιρινών γεύσεων, πριν ξεκινήσει η ταινία, κατά της διάρκεια της προβολής, ή απλώς όποτε έχετε την όρεξη!

Διαβάστε παρακάτω πώς εγκαινιάζει την καλοκαιρινή σεζόν το Σινέ Ελληνίς Cinemax και δείτε τι σάς περιμένει στην οθόνη του μέχρι το φθινόπωρο. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα όλων των αιθουσών εδώ.

welcome01

welcome02