Industry

Silent Movie Cocktail Night: Το Ελληνίς Cinemax ξέρει να υποδέχεται το καλοκαίρι

στα 10

Το Σινέ Ελληνίς Cinemax, η έκρηξη δροσιάς κι ομορφιάς στο κέντρο της Αθήνας, καλωσορίζει το καλοκαίρι μ’ ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό event, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Flix Team
Silent Movie Cocktail Night: Το Ελληνίς Cinemax ξέρει να υποδέχεται το καλοκαίρι

Μας αρέσουν οι αλλαγές. Μας αρέσει και κάποια πράγματα που αγαπάμε να μένουν σταθερά. Το Σινέ Ελληνίς Cinemax, άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό το 1960 κι από τότε λειτουργεί χωρίς διακοπή μέχρι και σήμερα, καταφέρνοντας να διατηρεί το προσωπικό του στίγμα και να προσαρμόζεται στην εξέλιξη της κινηματογραφικής εμπειρίας. Τα προηγούμενα χρόνια εξοπλίστηκε με τον D-Cinema, τον πιο σύγχρονο ψηφιακό προτζέκτορα, προσφέροντας άρτιες συνθήκες εικόνας και ήχου. Διανύοντας την 6η δεκαετία της ζωής του, το Σινέ Ελληνίς αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης των φίλων του κινηματογράφου όλης της πόλης. Οι καλύτερες σινεφίλ προτάσεις με τη σταθερά ποιοτική εξυπηρέτηση και εμπειρία των κινηματογράφων Cinemax υπόσχονται μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές και φέτος το καλοκαίρι!

ellinis

Ολα αυτά στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο Μετρό των Αμπελοκήπων, στον ανανεωμένο χώρο του θερινού κινηματογράφου: άνετες πολυθρόνες, lounge ατμόσφαιρα, προσεγμένος και διακριτικός φωτισμός, σε έναν υπέροχο κήπο που μοσχοβολάει γιασεμί, καλοκαίρι και ανεμελιά. Επιπλέον, το κυλικείο, ανανεωμένο και πάντα έτοιμο να συνοδεύσει γευστικά τις σινεφίλ προτάσεις της οθόνης, προσφέρει και φέτος ένα συνδυασμό δροσερών smoothies, cocktail και γκουρμέ καλοκαιρινών γεύσεων. Γιατί το Σινε Ελληνίς λειτουργεί και ως καφέ-μπαρ από νωρίς το απόγευμα, σε ένα δροσερό και άνετο περιβάλλον. Μετά τη δουλειά ή λίγο πριν την προβολή των εννέα, σας περιμένει για καφέ, κάτι δροσιστικό ή ένα ελαφρύ σνακ.

Ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Ελληνίς Cinemax εγκαινιάζει την καλοκαιρινή σεζόν και προσκαλεί τους φίλους του κινηματογράφου στο Silent Movie Cocktail Night, μια πανδαισία ήχων, εικόνων και γεύσεων! Την Τετάρτη, 18 Ιουνίου, από τις 20.00 και μετά, σας περιμένει στον πανέμορφο κήπο του, παρέα με προβολές έκπληξη, δροσερά cocktail και γευστικά εδέσματα. Εκεί θα βρίσκονται κι οι παραγωγοί του Εν Λευκώ, Σάκης Τσιτομενέας και Μανώλης Οικονόμου, σε ένα dj set, γεμάτο κινηματογράφο και αύρα καλοκαιριού. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, για να ξεκινήσει η σεζόν χαρούμενα και με καλή παρέα!