Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έριξε πολλή φροντίδα στη δημιουργία του Blu-ray του «Οπενχάιμερ»

στα 10

Ο Κρίστοφερ Νόλαν αποκάλυψε πως δαπανήθηκε πολύς χρόνος και ενέργεια για τη δημιουργία του Blu-ray του «Oppenheimer», έτσι ώστε το κοινό να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία της ταινίας στο σπίτι του, μακριά από τις κακές streaming πλατφόρμες.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έριξε πολλή φροντίδα στη δημιουργία του Blu-ray του «Οπενχάιμερ»

Το «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν κατάφερε μπει στην κινηματογραφική ιστορία γίνοντας η πιο εμπορική βιογραφική ταινία όλων των εποχών, ξεπερνώντας το «Bohemian Rhapsody», πλησιάζοντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. H ταινία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στα τέλη του Νοεμβρίου και σε Blu-ray και ο Νόλαν αποφάσισε να δώσει ένα μικρό «σπρώξιμο» στις πωλήσεις του.

Ο Νόλαν βρέθηκε στο Λος Αντζελες σε μια ειδική προβολή του «Οπενχάιμερ» η οποία ήταν αφιερωμένη στο να αναδείξει την τέχνη της ταινίας. Τα μέλη του συνεργείου της ταινίας βρέθηκαν ξανά όλα μαζί το απόγευμα της Δευτέρας στην εκδήλωση που είχε τίτλο «The Story of Our Time: The Making of “Oppenheimer”» με τον Νόλαν να αναφέρει ότι έχει δαπανηθεί πολύς χρόνος και ενέργεια για τη δημιουργία του Blu-ray του «Oppenheimer» έτσι ώστε να διατηρείται το ηχητικό τοπίο της ταινίας, που είναι ένας λόγος που το κοινό του κινηματογράφου πρέπει να αγοράσει ένα φυσικό αντίγραφο της ταινίας αντί να περιμένουν να τη δουν σε κάποια streaming πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σπάικ Λι θα ήθελε να δει τις συνέπειες της ατομικής βόμβας στο «Οπενχάιμερ»

oppenheimer

«Προφανώς, το “Oppenheimer” ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς και τώρα ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσω μια έκδοση της ταινίας για το σπίτι. Δούλευα πολύ σκληρά για αυτή εδώ και μήνες. Είμαι γνωστός για την αγάπη μου για το σινεμά και έβαλα όλη μου τη ζωή σε αυτό, αλλά, η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που θα βγει η ταινία στο σπίτι είναι εξίσου σημαντικός», είπε ο Νόλαν

Και συνέχισε λέγοντας πως «δίνουμε πολλή φροντίδα και προσοχή στην έκδοση Blu-ray… και προσπαθούμε να μεταφράσουμε τη φωτογραφία και τον ήχο μετατρέποντάς τα ψηφιακά με μια έκδοση που μπορείτε να αγοράσετε και να την έχετε στο σπίτι και να τοποθετήσετε σε ένα ράφι, ώστε να μην υπάρχει κακή streaming υπηρεσία για να έρθει να σας την κλέψει.»

To «Οπενχάιμερ» θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray στις 21 Νοεμβρίου.