Buzz

Θα επέστρεφε ποτέ ο Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του Batman;

στα 10

Σύμφωνα με τον ίδιον πολύ δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο.

Θα επέστρεφε ποτέ ο Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του Batman;

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο MCU παίζοντας τον ρόλο του Γκορ του Σφαγέα των Θεών στο «Thor: Love and Thunder», αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος έχει παίξει σε μια υπερηρωική ταινία. Λίγα χρόνια πριν τον είχαμε απολαύσει και στον ρόλο του Batman στην τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Αλλά θα ξαναφορούσε ποτέ ο ίδιος την στολή του Batman; Από ό,τι φαίνεται, δεν είναι κάτι που θα το έκανε εύκολα και, εξάλλου, η Warner δεν του το έχει προτείνει καν. «Οχι. Κανείς δεν μου το ανέφερε ποτέ. Περιστασιακά οι άνθρωποι μου λένε ότι άκουσαν πως με πλησίασαν και μου πρόσφεραν όλα αυτά. Και τους απαντώ πως αυτά είναι νέα για μένα μιας και κανείς δεν μου είπε ποτέ τίποτα γι’ αυτό», δήλωσε ο Μπέιλ στο ScreenRant.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες αντιδράσεις του «Thor: Love and Thunder» μιλάνε για μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες της Marvel

christian bale batman

Και πρόσθεσε πως «είχα μια συμφωνία με τον Κρις Νόλαν. Είπαμε ας κάνουμε τρεις ταινίες, αν είμαστε αρκετά τυχεροί να το κάνουμε. Και μετά ας φύγουμε. Ας μην μείνουμε πολύ. Στο μυαλό μου, θα ήταν κάτι αν ο Κρις Νόλαν έλεγε πως έχει άλλη μια ιστορία να πει. Και αν ήθελε να πει αυτή την ιστορία μαζί μου, εγώ θα ήμουν μέσα.»

Από τα λόγια του και μόνο φαίνεται πως πολύ δύσκολα να ξαναδούμε τον Μπέιλ στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη μιας και, ακόμα πιο δύσκολα, ο Νόλαν θα επέστρεφε να κάνει μια τέτοια ταινία, ειδικά τώρα που έφυγε από το στούντιο της Warner, με τη νέα του ταινία «Oppenheimer» να γίνεται παραγωγή από την Universal.

Πάντως τo «Thor: Love and Thunder» και ο Κρίστιαν Μπέιλ έρχονται στις οθόνες μας στις 7 Ιουλίου.