Buzz

Παγκόσμια Ημέρα Εργασίας κι ο Κρις Χέμσγουορθ κάνει έκπληξη σε μία γραμματέα

στα 10

Πόσο γλυκούλης. Καλεσμένος της Ελεν ΝτιΤζένερες ο Κριμς Χέμσγουορθ δέχεται να γιορτάσουν την «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία» κάνοντας έκπληξη (και πλάκα) σε μία γραμματέα των στούντιο που είναι μεγάλη του φαντ. Δείτε το βίντεο.

Flix Team
Παγκόσμια Ημέρα Εργασίας κι ο Κρις Χέμσγουορθ κάνει έκπληξη σε μία γραμματέα

Η 28η Απριλίου έχει οριστεί στην Αμερική (πρώτα στον Καναδά) ως η «Παγκόσμια Ημέρα Εργασίας» και η Ελεν αποφάσισε ότι δικαιούνται δώρα κι εκπλήξεις και οι υπάλληλοι των στούντιο που βρίσκονται σε γραφεία, μακριά από τα πλατώ και τη δράση (και τους celebrities). Παρακάλεσε λοιπόν τον καλεσμένο της Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να διαφημίσει τον «Κυνηγό: Η Μάχη του Χειμώνα» φυσικά, να κάνουν μία καλοσυνάτη πλάκα σε μία γραμματέα που είναι μεγάλη του φαν.

Δείτε επίσης: Τίποτα πιο σέξι από τον Κρις Χέμσγουορθ να απαγγέλει στίχους της Rihanna

Chris Hemsworth Ellen DeGeneres MAIN

Ετσι έφυγαν από τα πλατώ, μπήκαν σε άλλο κτίριο και αιφνιδίασαν την ταλαίπωρη γραμματέα, η οποία αρχικά έπαθε εγκεφαλικό, αλλά συνήλθε γρήγορα και συμμετείχε με χιούμορ στο σόου. Γιατί στήθηκε σόου. Ακομπλεξάριστοι Αμερικάνοι βλέπετε. Αλλιώς, πώς εξηγείται χολιγουντιανός blockbuster πρωταγωνιστής να χορεύει limbo με τις γραμματέες του κτιρίου να κάνει μασάζ σε κουρασμένα αυχενικά και να μοιράζει τεκίλες;

Δείτε το βίντεο:


Δείτε ακόμα: