Buzz

Ο Κρις Εβανς αποχαιρετά τον Captain America - για πάντα

στα 10

Η φήμη επιβεβαιώνεται κι ο όμορφος Κρις παίρνει την ασπίδα του και τραβά γι' άλλα μονοπάτια.

Ο Κρις Εβανς αποχαιρετά τον Captain America - για πάντα

Ο θάνατος είναι μια έννοια... σχετική στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel: οποιοσδήποτε ήρωας μπορεί να κάνει τους αποχαιρετισμούς του σ' ετούτο τον υπερ-κόσμο και, σύντομα, να επανέλθει δριμύτερος, βλέπε Λόκι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρις Εβανς δεν θέλει να μιλά για τον εαυτό του (αλλά το κάνει)

κρις εβανς 607

Φαίνεται, όμως, πως το αντίο του Στιβ Ρότζερς / Captain America / Κρις Εβανς θα είναι οριστικό. Εχουν περάσει ήδη δυο μήνες απ' όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να διατηρήσει το ρόλο του στις επόμενες ταινίες της Marvel. Το σχόλιο του Κέβιν Φάιγκι στο Entertainment Weekly πατάει δυνατά το φρένο στη συνεργασία: «Σπάνια απαντώ "όχι" για κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη, γιατί πάντα με εκπλήσσουν όσα προκύπτουν στην πορεία, αλλά αυτή η φήμη, νομίζω, επιβεβαιώθηκε αρκετά γρήγορα από τον άμεσα εμπλεκόμενο.» Ποια ήταν η απάντηση του Κρις Εβανς; Ενα σήκωμα των ώμων, έστω με emoji, στο λογαριασμό του στο twitter:

Η γενική ανταπόκριση από τη Marvel είναι... η σιωπή και, όπως φαίνεται, ο Captain America θα βάλει την ασπίδα του σε bubble wrap και θα αποσυρθεί.