Buzz

Ο Κρις Εβανς δεν θέλει να μιλά για τον εαυτό του (αλλά το κάνει)

στα 10

Στο Esquire που κυκλοφορεί (;) ο Κρις Εβανς φωτογραφίζεται και μιλά για το «Defending Jacob», αν αγαπά τα μιούζικαλ, γιατί αρνήθηκε αρχικά τον «Captain America», και πώς θα ήταν το όνομά του, αν δεν είχε πατήσει πόδι τη μητέρα του...

Ο Κρις Εβανς δεν θέλει να μιλά για τον εαυτό του (αλλά το κάνει)

Το «Defending Jacob», η νέα τηλεοπτική σειρά της Apple TV+, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 24 Απριλίου. Πρωταγωνιστής ο Κρις Εβανς, στο ρόλο ενός εισαγγελέα που η ζωή του γκρεμίζεται όταν ο μικρός του γιος κατηγορείται για φόνο. Σε σκηνοθεσία του Νορβηγού Μόρτεν Τίλντουμ («Κυνηγοί Κεφαλών», «Το Παιχνίδι της Μίμησης») και βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λάντεϊ, η σειρά γυρίστηκε στη Βοστώνη - πατρίδα του Εβανς, καθώς εκεί μεγάλωσε, εκεί ακόμα ζει η οικογένειά του.

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον σε μια υπερηρωική συνομιλία με τον Κρις Εβανς

Στο Esquire που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες (όσο εμείς, ακόμα καραντίνα) ο Εβανς πόζαρε για μία φωτογράφιση και μίλησε για την νέα σειρά, τις φήμες που τον θέλουν πρωταγωνιστή (ως τον σαδιστή οδοντίατρο στην νέα παραγωγή στο «Μαγαζάκι του Τρόμου» και πολλά ακόμα.

Διαβάστε αποσπάσματα και χαζέψτε τον.

Γυρίζοντας το «Defending Jacob» ένιωσε... σαν στο σπίτι του Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στα προάστια της Βοστώνης, γενέτειρα του Εβανς και μέρος που ακόμα αποκαλεί "σπίτι". Εκεί βρίσκεται το πατρικό του, εκεί ζουν ακόμα οι γονείς του. «Για πρώτη φορά η ηθοποιία έμοιαζε με δουλειά που κάνει κανείς 9 με 5. Επέστρεφα και κοιμόμουν στο κρεβάτι μου. Εβλεπα καθημερινά την οικογένειά μου και τους απολάμβανα τα σαββατοκύριακα. Συνηθίζει κανείς στη νομαδική ζωή και μετά αυτό φαίνεται περίεργο. Συνηθίζεις να ζεις μέσα από μια βαλίτσα που ανοίγει και κλείνει και σε φέρνει σε πόλεις που δεν ξέρεις. Με το «Defending Jacob» ένιωσα σαν στο σπίτι μου, ενώ έκανα ό,τι αγαπούσα. Ηταν πολύ ανακουφιστικό συναίσθημα...»

Chris Evans 607 1

Αληθεύουν οι φήμες για το «Μαγαζάκι του Τρόμου»; Αγαπά τα μιούζικαλ από παιδί; «Οταν ήμασταν παιδιά το θέατρο, το τοπικό θέατρο, ήταν κάτι που το είχες στα πόδια σου και το απολάμβανες. Και συνήθως αυτές οι τοπικές παραστάσεις με τις οποίες μεγάλωσα ήταν μιούζικαλ. Οχι, δεν είναι το είδος που μπορώ να πω ότι αγαπώ ειλικρινά. Αλλά, ήταν αυτό που μου προσφέρθηκε όταν ένιωσα ότι θέλω να παίζω κι εγώ στο σανίδι. Εχω αδυναμία λοιπόν στο θέατρο, γιατί είναι μέρος των αναμνήσεών μου και της παιδικής μου ηλικίας....»

Chris Evans 607 2

Είναι πολιτικό ον Εκτός από την καθημερινή του ενεργή παρουσία στα social, όπου κρίνει δημόσια και καυστικά τον Πρόεδρο Τραμπ, έχει κι ένα site με συνεντεύξεις βουλευτών, γερουσιαστών και κυβερνητών που παίρνει ο ίδιος. Ομως, αυτή την περίοδο του Covid 19, αποφάσισε ότι θα σταματήσει για λίγο την κριτική στην κυβέρνηση. «Αποφάσισα να κόψω λίγο ταχύτητα και να μην εντείνω τα πράγματα σε μία ήδη τεταμένη χρονική στιγμή. Αυτή τη στιγμή, όλοι πρέπει να ψάξουμε σε τι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι...»

Chris Evans 607 5

Γιατί αρχικά αρνήθηκε το ρόλο του «Captain America» «Δεν ήθελα να χάσω την πολυτέλεια της ανωνυμίας. Μου άρεσε που έβγαζα ο ίδιος βόλτα τον σκύλο μου. Μου άρεσε που δεν με αναγνώριζε κανείς. Ηξερα ότι αυτός ο ρόλος θα τα άλλαζε όλα...»

Chris Evans 607 3

Μπόμπι... Εβανς; «Κανονικά θα με είχαν δώσει το όνομα του πατέρα μου. Θα ήμουν ο Ρόμπερτ Εβανς ο 4ος. Οπότε θα ήμουν ένας «Μπόμπι». Η μαμά μου πάτησε πόδι γιατί αγαπούσε πολύ το όνομα «Κρις». Κι ο πατέρας μου ενέδωσε. Αλλά αυτό με έκανε πάντα να αναρωτιέμαι: θα ήμουν ένας καλός Μπόμπι;»

Chris Evans 607 4

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη: στο επίσημο site του Esquire

Περισσότερος Κρις Εβανς