Φεστιβάλ / Βραβεία

Το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη επιστρέφει από το Φεστιβάλ του Σαράγεβο με ειδική μνεία και βραβείο για το ανδρικό του καστ

στα 10

Εκλεισε χθες η αυλαία του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ του Σαράγεβο και στην απονομή των βραβείων του, το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη διακρίθηκε διπλά.

Το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη επιστρέφει από το Φεστιβάλ του Σαράγεβο με ειδική μνεία και βραβείο για το ανδρικό του καστ

Μπορεί το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη να έκανε πριν από λίγες μέρες την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και να έφυγε από το ελβετικό θέρετερο κερδίζοντας μόνο τις εντυπώσεις και κανένα βραβείο στο επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα όπου συμμετείχε, αλλά μόνο λίγες μέρες αργότερα, τα βραβεία ήρθαν διπλά από το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ του Σαράγεβο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Chevalier Sarajevo 2015 607

Το «Chevalier» συμμετείχε στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ του Σαράγεβο και στη χθεσινή απονομή κέρδισε Ειδική Μνεία της επιτροπής αλλά και το βραβείο ανδρικής ερμηνείας που μοιράστηκε στο αποκλειστικά ανδρικό καστ της ταινίας.

Για να παραλάβουν τα βραβεία βρέθηκαν στο Φεστιβάλ, η Αθηνά Τσαγγάρη και από τους ηθοποιούς της ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Πάνος Κορώνης.

Chavalier Sarajevo 2015 607

Το «Chevalier», σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και της Αθηνάς Τσαγγάρη, είναι μια παραγωγή της Faliro House Productions (παραγωγός: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος) και της Haos Film (παραγωγός: Μαρία Χατζάκου), μια συμπαραγωγή της Nova, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ τη διανομή της έχει εξασφαλίσει η Feelgood Entertainment. Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η The Match Factory.