Φεστιβάλ / Βραβεία

«Και να κερδίσεις δε σημαίνει ότι είσαι ο καλύτερος»: Τρέιλερ για το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη

στα 10

Με ένα αινιγματικό τρέιλερ, η Αθηνά Τσαγγάρη αποκαλύπτει τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν οι άντρες στο «Chevalier», την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της.

«Και να κερδίσεις δε σημαίνει ότι είσαι ο καλύτερος»: Τρέιλερ για το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη

Αυτό που συνδέει τους ήρωες του «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη είναι μια σειρά από δοκιμασίες, άλλες απλές, άλλες πολύπλοκες, άλλες σωματικές και άλλες ξεκούραστες, όλες όμως με φόντο ένα σκάφος που βρίσκεται ακινητοποιημένο στον Αργοσαρωνικό και ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που θα αποδειχθεί κάτι περισσότερο από... αθώο.

Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Λοκάρνο (5-15 Αυγούστου), τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, εκτός από το γεγονός πως όλοι οι ήρωες του «Chevalier» προσπαθούν για να αναδειχθούν «ο καλύτερος γενικότερα», χάνοντας και κερδίζοντας πόντους ανάλογα με τις επιδόσεις τους.

Δείτε ακόμη: Αντρες μόνοι στη θάλασσα! Το πόστερ & νέες φωτογραφίες από το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη!

Chevalier 607

Chevalier 607

Chevalier 607

Chevalier 607

Chevalier 607

Chevalier 607

Chevalier 607

Με χαρακτηριστικό το ύφος του Ευθύμη Φιλίππου που υπογράφει το σενάριο και ατάκες τύπου «Πώς το καραμελώνεις; Στους 120 βαθμούς!», όλα όσα συμβαίνουν εν πλω ανάμεσα στους Βαγγέλη Μουρίκη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Γιώργο Κορώνη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Κέντρο και Σάκη Ρουβά προϊδεάζουν για μια περίεργη κινηματογραφική εμπειρία με αρκετή θάλασσα και τα ημίγυμνα (έως και γυμνά) αγόρια της ταινίας σε... δράση.

Δείτε εδώ το teaser του «Chevalier»:


Το «Chevalier» είναι μια παραγωγή της Faliro House Productions (παραγωγός: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος) και της Haos Film (παραγωγός: Μαρία Χατζάκου), μια συμπαραγωγή της Nova, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ τη διανομή της έχει εξασφαλίσει η Feelgood Entertainment. Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η The Match Factory. Δείτε πιο κάτω και το ελληνικό τρέιλερ της ταινίας:



Διαβάστε ακόμη: