Industry

Μπείτε στο «Μπλε Δωμάτιο», κερδίστε το βιβλίο του Σιμενόν

στα 10

Ο Ματιέ Αμαλρίκ μεταμορφώνει σε εικόνες ένα από τα ωραιότερα ερωτικά θρίλερ του Σιμενόν. Πριν δείτε την ταινία, κερδίστε το βιβλίο!

Flix Team
Μπείτε στο «Μπλε Δωμάτιο», κερδίστε το βιβλίο του Σιμενόν

Στη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του στο σινεμά, ο Ματιέ Αμαλρίκ διασκευάζει ένα θρίλερ πάθους κι ενοχής του Σιμενόν. Στην ιστορία του, ο Ζιλιέν και η Εστέρ συναντιούνται κάθε Πέμπτη στο δωμάτιο ενός επαρχιακού ξενοδοχείου. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και στο δωμάτιο αυτό κάνουν έρωτα και μοιράζονται το πάθος τους, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των κατοίκων της μικρής γαλλικής πόλης. «Θα περνούσες τη ζωή σου μαζί μου αν ξαφνικά ήμασταν ελεύθεροι;» τον ρωτά κάποια στιγμή εκείνη. Κι αυτός, χωρίς να το πολυσκεφτεί, της απαντά «Φυσικά». Οταν ξαφνικά ο Ζιλιέν βρίσκεται να ανακρίνεται από την αστυνομία για ένα έγκλημα, τα αθώα αυτά λόγια αποκτούν άλλη διάσταση, καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένος σε έναν ιστό από ψέματα που ο ίδιος κατασκεύασε. Για ποιο λόγο κατηγορείται όμως; Ο ίδιος ο Ματιέ Αμαλρίκ, η Λεά Ντρικέρ κι η Στεφανί Κλεό ενσαρκώνουν τα πρόσωπα του δράματος, στα τετράγωνα κάδρα και τα δωμάτια του πάθους και του φθόνου.

μπλε δωμάτιο 607

Το Flix, η Weird Wave και οι Εκδόσεις Αγρα σας κάνουν δώρο αντίτυπα του βιβλίου του Σιμενόν, για ν' απολαύσετε το κείμενο πριν δείτε την ταινία. Για να διεκδικήσετε ένα από τα δώρα, στείλτε μας email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας στο θέμα «Το Μπλε Δωμάτιο». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο το βιβλίου και το τρέιλερ της ταινίας «Το Μπλε Δωμάτιο».

Η ταινία «Το Μπλε Δωμάτιο» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 16 Ιουλίου. Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ

μπλε δωμάτιο 607