Buzz

«Captive State»: Οι εξωγήινοι θα ήταν προτιμότεροι από τον Τραμπ

στα 10

Στο sci-fi θρίλερ του Ρόμπερτ Γουάιατ, σε μια Αμερική υπό κατοχή, φτάνει η ώρα της εξέγερσης.

«Captive State»: Οι εξωγήινοι θα ήταν προτιμότεροι από τον Τραμπ

Στο Σικάγο του Μέλλοντος το έγκλημα έχει εξαλειφθεί, η ανεργία είναι στα χαμηλότερα επίπεδα της εδώ και δεκαετίες κι όλα μοιάζουν να κυλούν αρμονικά από την στιγμή που μια καινούρια «Νομοθεσία» ορίστηκε δέκα χρόνια πριν, από μια αρχή που όπως όλα αφήνουν να εννοηθεί δεν είναι γήινη.

Το τρέιλερ του «Captive State» καλεί τους κατοίκους της πόλης να ευχαριστήσουν τους υπευθύνους γι αυτό το «θαύμα», όμως, δεν μοιράζονται όλοι τον ίδιο ενθουσιασμό. Και αντί για την γαλήνη μιας νέας εποχής, αυτό που μοιάζει να ανατέλλει είναι η εξέγερση και η απόπειρα των γήινων να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει, τον πλανήτη και την ελευθερία τους.

Δείτε ακόμη: Ο θάνατος του (κινηματογραφικού) Superman. O Χένρι Κάβιλ αποχωρεί από την DC;

captive state 607

Σκηνοθετημένο από τον Ρόμπερτ Γουάιατ του «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση», με τους Τζον Γκούντμαν και Βέρα Φαρμίγκα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το φιλμ μοιάζει μια ενδιαφέρουσα high concept ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία ακόμη κι αν δεν μοιάζει απόλυτα πρωτότυπη τουλάχιστον δεν είναι ένα ακόμη ριμέικ ή reboot, ή ένα φιλμ της Marvel. Κι αυτό είναι αναμφίβολα κάτι.


Δείτε ακόμη: