Buzz

Ο Μπράιαν Ντε Πάλμα επιστρέφει με το αστυνομικό θρίλερ «Domino»

στα 10

Και έχει ήδη βρει τους πρωταγωνιστές του στα πρόσωπα της Κριστίνα Χέντριξ και του Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου.

Ο Μπράιαν Ντε Πάλμα επιστρέφει με το αστυνομικό θρίλερ «Domino»

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα, το απογοητευτικό ερωτικό θρίλερ «Passion», και κανένα από τα κατά καιρούς φημολογούμενα σχέδια του σκηνοθέτη δεν έχει καταφέρει να περάσει στο στάδιο της υλοποίησης.

Ολα όμως δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς ο δημιουργός του «Σημαδεμένου» και των «Αδιάφθορων» αναμένεται να περάσει επιτέλους ξανά πίσω από την κάμερα με το αστυνομικό θρίλερ «Domino», μια διεθνή συμπαραγωγή με πρωταγωνιστές την Κριστίνα Χέντριξ («Mad Men») και τον Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (ή αλλιώς Τζέιμι Λάνιστερ από το «Game of Thrones»).

Διαβάστε ακόμη: Ενα βίντεο ανιχνεύει την επιρροή του Αλφρεντ Χίτσκοκ στις ταινίες του Μπράιαν Ντε Πάλμα

Brian De Palma 607

Ο Νορβηγός Πέτερ Σκάβλαν (του υποψήφιου για Οσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας «Kon-Tiki») υπογράφει το σενάριο, το οποίο ακολουθεί έναν Δανό αστυνομικό που αναζητά δικαιοσύνη για το φόνο του συνεργάτη του από έναν μυστηριώδη άνδρα με το όνομα Ιμράν. Θα ενώσει τις δυνάμεις του με έναν άλλο αστυνομικό και την ερωμένη του συνεργάτη του, προκειμένου να βρουν τον υπεύθυνο, όμως άθελά τους θα βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με έναν διπρόσωπο πράκτορα της CIA, που θα τους παρασύρει σε ένα ανθρωποκυνηγητό από τη Σκανδιναβία μέχρι την ηλιόλουστη Ισπανία.

Το σχέδιο θα αναζητήσει αγοραστές στην αγορά του προσεχούς Φεστιβάλ Καννών, ενώ τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Η υπόθεση έχει όλες τις προοπτικές για ένα συναρπαστικό κοσμοπολίτικο θρίλερ, το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να δούμε αν ο Ντε Πάλμα θα μπορέσει να ξαναβρεί τη φόρμα του.

Διαβάστε ακόμη