Buzz

Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν: Το ζευγάρι του αιώνα;

στα 10

Η είδηση της σχέση του Μπραντ Πιτ με τη Σαρλίζ Θερόν κατακλύζει media, κοινωνικά δίκτυα και αστρολογικούς χάρτες όσο γράφονται αυτές οι γραμμές.

Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν: Το ζευγάρι του αιώνα;

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ φημολογείται ότι φλερτάρει έντονα με την Σαρλίζ Θερόν σε αυτό που κάποιος θα μπορούσε να περιγράψει ως «σχέση μεγατόνων» και φυσικά κάτι που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα κρατήσει - αν και δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα φαινόμενα θα... απατήσουν . Οχι μόνο γιατί ποιος να αντέξει τόση ομορφιά. Οχι μόνο γιατί θα θέλαμε να δούμε επόμενο ζευγάρι μεγατόνων ένα affairette της Αντζελίνα Τζολί με τον Σον Πεν.

Το... εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ απ' όπου ξεκίνησαν όλα, είχε η βρετανική Sun που υποστήριξε ότι πηγές θέλουν τον 55χρονο Μπραντ Πιτ και την 43χρονη Σαρλίζ Θερόν να έχουν γνωριστεί μέσω του Σον Πεν και να βρίσκονται μαζί από τις γιορτές μέχρι και την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή

Charlize Theron

Η Sun υποστηρίζει ότι ο 55χρονος ηθοποιός και η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ συνάδελφός του, γνωρίστηκαν προσωπικά μέσω του πρώην αρραβωνιαστικού της Θερόν, Σον Πεν. Ολα αυτά δύο χρόνια μετά το διαζύγιο του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

«Ηταν συνέχεια μαζί σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα» επεσήμανε πηγή, τονίζοντας ότι η Θερόν ήταν στο πάρτι και μετά ήρθε ο Πιτ. Κάθισαν μαζί σε μια γωνιά του μπαρ, με την Θερόν να πίνει κοκτέιλ με βότκα και τον Πιτ να περιορίζεται σε μεταλλικό νερό, αφού έχει σταματήσει το αλκοόλ μετά το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί.

«Ηταν διαχυτικοί και το χέρι του ήταν γύρω από την πλάτη της. Και οι δύο φαίνονταν πολύ χαρούμενοι. Το ζευγάρι αρχισε να βγαίνει μαζί γύρω στα Χριστούγεννα και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί στο σπίτι του Πιτ στην Καλιφόρνια. Ηταν φίλοι για κάποιο διάστημα - μέσω του Πεν, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν», συνέχισε η πηγή.

Διαβάστε ακόμη: «Αυτή είναι μία περίοδος επούλωσης για όλους μας»: Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο

Brad Pitt

Θεωρητικά η καλύτερη γνωριμία έγινε κατά τη διάρκεια του λανσαρίμσατος της καμπάνιας της εταιρίας ωρολογοποιίας που μπορείτε να δείτε παρακάτω με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ, την Σαρλίζ Θερόν και τον Ανταμ Ντραίβερ. Πηγές του Flix αναφέρουν ότι ο τελευταίος δεν είχε ιδέα για τη σχέση των δύο συναδέλφων του!