Buzz

Μπραντ και Αντζελίνα ξανά μαζί, μετά το «Mr. & Mrs. Smith»

στα 10

Το εμβληματικό χολιγουντιανό ζευγάρι των ημερών μας αποφάσισε να βάλει για λίγο στο πλάι τα οικογενειακά βάρη και να ξανασυνεργαστεί στο σινεμά.

Μπραντ και Αντζελίνα ξανά μαζί, μετά το «Mr. & Mrs. Smith»

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, για το αμερικανικό και διεθνές σινεμά, είναι ο καθένας τους ο κόσμος όλος και το άθροισμα αυτών. Εξαιρετικά δραστήριοι ο καθένας ξεχωριστά, συνεργάστηκαν μόνο μία φορά σε ταινία, στο «Mr. & Mrs. Smith» το 2005, τη διασκεδαστική, πιπεράτη περιπέτεια που μάζεψε 500 εκ. δολλάρια στο παγκόσμιο box office και, άλλωστε, έφερε τους δύο πρωταγωνιστές της αρκούντως κοντά. Από τότε μέχρι σήμερα, με έξι παιδιά στο σπίτι τους, οι δύο ηθοποιοί είχαν αποφασίσει να μη δουλεύουν σε ταινίες παράλληλα, πόσω μάλλον μαζί, προκειμένου ο ένας από τους δυο κάθε φορά να έχει την ευθύνη της οικογένειας. Ως τώρα.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί σχεδιάζουντ ώρα μια ταινία από κοινού: το φιλμ θα είναι φυσικά μια παραγωγή της εταιρείας του Πιτ, Plan B, με την υποστήριξη της New Regency και θα βασίζεται σε σενάριο που υπογράφει η Τζολί, για το οποίο ακόμα δε γνωρίζουμε το παραμικρό. Ξεκάθαρο δεν είναι επίσης με ποιες ιδιότητες θα δουλέψουν οι δυο σταρ στην ταινία, μια και εκτός από ηθοποιοί, είναι και παραγωγός ο πρώτος (βραβευμένος, πλέον, με Οσκαρ για το «12 Χρόνια Σκλάβος»)και σκηνοθέτης η δεύτερη. Ωστόσο και μόνο η προοπτική μιας προσεχούς ταινίας με το ζευγάρι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, προκαλεί από τώρα ταχυπαλμία στα ταμεία.

Διαβάστε ακόμα: