«Είναι οι τέλειοι αντίπαλοι!» Κι είναι το τέλειο τρέιλερ, για το «Borg vs McEnroe»

BUZZ 15 MAR 2018  /  Flix Team

Σε προετοιμασία της εξόδου του «Borg vs McEnroe» στην Αμερική, ένα φρεσκαρισμένο τρέιλερ αποδεικνύει ότι ο Σάια ΛαΜπεφ χτυπά δυνατά!

Ο ένας ήταν απόλυτα ήρεμος και μετρημένος. Ο άλλος εκρηκτικός, συχνά εκτός ορίων. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις αποτελούν μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του τένις. Πόσο διαμετρικά αντίθετοι όμως ήταν στην πραγματικότητα ο Μπιορν Μποργκ και ο Τζον ΜακΕνρό;

Διαβάστε ακόμη: Movie Down! To «Man Down» με τον Σάια ΛαΜπεφ, έκοψε ένα μόλις εισιτήριο στην Μεγάλη Βρετανία

borg mcenroe 607

borg mcenroe 607

Ο Δανός Γιάνους Μετς (του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Armadillo»), σκηνοθέτησε μια κινηματογραφική βιογραφία, φέρνοντας ξανά τους μεγάλους εχθρούς της ρακέτας στο προσκήνιο: παρότι η ταινία, «Borg vs McEnroe», έχει βγει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης - στην Ελλάδα το καλοκαίρι από τη Rosebud.21 - η έξοδός της στην Αμερική οδήγησε σ' ένα νέο τρέιλερ του φιλμ, τίποτε λιγότερο από συναρπαστικό.

Borg vs McEnroe Real 607 Οι πραγματικοί Μπιόρν Μποργκ και Τζον ΜακΕνρό

Ο Σάια ΛαΜπέφ κρατά τον ρόλο του ΜακΕνρό, ενώ ο Σουηδός Σβέριρ Γκούντνασον είναι ο Μπιόρν Μποργκ, σ' ένα φιλμ που αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδέσει τον ανταγωνισμό, το αθλητικό ιδανικό και το '80ς glam στο ίδιο πλάνο. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.