Buzz

To Netflix αποκαλύπτει μερικά στατιστικά για το «Black Mirror: Bandersnatch»

στα 10

Ποιο φινάλε είδαν λιγότερο οι τηλεθεατές; Και τελικά Frosties ή Sugar Puffs;

To Netflix αποκαλύπτει μερικά στατιστικά για το «Black Mirror: Bandersnatch»

To Netflix γενικά τσιγκουνεύεται όταν πρόκειται να μιλήσει για τις τηλεθεάσεις των ταινιών και των σειρών του, εκτός και αν θέλει να περηφανευτεί γι’ αυτές, όπως έκανε πρόσφατα με το «Bird Box» και άλλες.

Διαβάστε ακόμα: O εκδοτικός οίκος των «Choose Your Own Adventures» μηνύει το Netflix για το «Black Mirror: Bandersnatch»

Τώρα αποφάσισε να ρίξει λίγο περισσότερο φως όχι στις τηλεθεάσεις αλλά στις επιλογές που έκαναν οι τηλεθεατές του αρκετά αμφιλεγόμενου «Black Mirror: Bandersnatch». Οπως σίγουρα γνωρίζετε πρόκειται για ένα interactive επεισόδιο όπου εσύ αποφασίζεις το πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Η πρώτη επιλογή σε έβαζε να διαλέξεις για το αν ο Στέφαν, ο πρωταγωνιστής της σειράς, θα φάει Frosties ή Sugar Puffs, και από ότι φαίνεται η πλειοψηφία διάλεξε τα αγαπημένα σε πολλούς Frosties.

Αλλο ένα στατιστικό αυτή την φορά για το πως οι Βρετανοί αποφάσισαν να ρίξουν τσάι ή όχι στον υπολογιστή του Στέφαν, δείχνει πως αγαπούν λίγο παραπάνω ένα καλό φλιτζάνι τσάι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ από την αρχή! Είναι το streaming τα νέα studios;

Επίσης, μια από τις πρώτες επιλογές του επεισοδίου σε βάζει να διαλέξεις για το αν ο Στέφαν θα δουλέψει στην Τuckersoft ή από το σπίτι του, και είναι η πρώτη επιλογή που φαίνεται πως έχει σοβαρές επιπτώσεις. Οι περισσότεροι έδωσαν την ίδια απάντηση…

Ισως όμως το πιο ενδιαφέρον από όλα αυτά τα στατιστικά είναι η δημοσιοποίηση για το ποιο από τα 5 διαθέσιμα φινάλε του επεισοδίου είδαν λιγότερο.

Το «Black Mirror: Bandersnatch» ήταν σίγουρα μια ακόμη επιτυχία της διαδικτυακής πλατφόρμας, και ο Τεντ Σαράντος του Netflix φαίνεται να δήλωσε πως θα δούμε περισσότερες σειρές, ή και ταινίες ακόμα, μιας και «αρκετά σπουδαίοι κινηματογραφιστές θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο.»


Διαβάστε ακόμα: To Netflix προειδοποιεί: «Σταματήστε το #BirdBoxChallenge αμέσως!»