Buzz

Ο Μπιλ Μάρεϊ κάνει το πρώτο του βήμα στο σύμπαν της Marvel

στα 10

Το είπε και δεν το είπε. Αλλά το είπε!

Ο Μπιλ Μάρεϊ κάνει το πρώτο του βήμα στο σύμπαν της Marvel

Ο Μπιλ Μάρεϊ μπορεί να δουλεύει σε περισσότερα τερέν ταυτόχρονα! Το αποδεικνύει και τώρα: ενώ προωθεί, φυσικά, το «The French Dispatch» του Γουες Αντερσον, αλλά και το δικό του ντοκιμαντέρ, «New Worlds: Ο Bill Murray στο Ηρώδειο», δηλώνει έτοιμο ν' αλλάξει σύμπαν. Συγκεκριμένα, να κάνει το πρώτο του βήμα στο Marvel Cinematic Universe.

Διαβάστε ακόμη: Σας έχει πιάσει η μελαγχολία της επιστροφής; Χαζέψτε διάσημους πίνακες με το πρόσωπο του Μπιλ Μάρεϊ

Σε συνέντευξή του στη Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε ερώτηση σχετικά με τις σταθερές συνεργασίες του με σκηνοθέτες σαν τον Αντερσον, τη Σοφία Κόπολα, τον Τζιμ Τζάρμους, ο ηθοποιός (και περφόρμερ της ζωής), απάντησε, «Ξέρετε, πρόσφατα έκανα μια ταινία για τη Marvel - μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά δεν πειράζει.»

Bill Murray Cannes 2019 607

Κι αν δεν έπρεπε, ο Μάρεϊ ωστόσο συνέχισε, εξηγώντας ότι, παρότι δεν ταιριάζει θεωρητικά στο προφίλ του, πείστηκε να παίξει στην ταινία χάρη στον σκηνοθέτη, Πέιτον Ριντ. «Για πολλούς ήταν έκπληξη ότι αποφάσισα να κάνω μια τέτοια ταινία,» είπε, «αλλά για μένα ήταν ξεκάθαρο όταν γνώρισα το σκηνοθέτη, τον συμπάθησα πάρα πολύ, ήταν αστείος, σεμνός, ό,τι ελπίζεις να βρεις σ' ένα σκηνοθέτη. Δεν θα το έκανα διαφορετικά, αυτές οι τεράστιες διασκευές των κόμικ δεν μ' ενδιαφέρουν ως ηθοποιό.»

Για την ακρίβεια, ο Μάρεϊ δεν ανέφερε τον Ριντ με τ' όνομά του, μίλησε όμως για εκείνον που υπέγραψε το «Bring it On», οπότε, για να γεμίσουμε τα κενά, πρόκειται όντως για τον Πέιτον Ριντ και το επερχόμενο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania».