Buzz

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Bill & Ted Face the Music»

στα 10

Και όπως ήταν φυσικό κάποιοι ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στο twitter. Excellent!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Bill & Ted Face the Music»

Το «Bill & Ted Face the Music» είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη συνέχεια της καλτ κωμωδίας του 1989 και της συνέχειάς της, του «Bill & Ted’ Bogus Journey» και χτες, που είχε την πρώτη μέρα γυρισμάτων της, κάποιοι δεν δίστασαν να την τιμήσουν ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στο twitter.

Ο Αλεξ Γουίντερ, o Γουίλιαμ «Μπιλ» Πρέστον στην ταινία, ο σεναριογράφος Εντ Σόλομον και ο Γουίλιαμ Σάντλερ, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Χάρου στο «Bill & Ted’s Bogus Journey», μας έδωσαν μια μικρή γεύση από την πρώτη μέρα γυρισμάτων. Την ταινία σκηνοθετεί ο Ντιν Πάρισοτ του «Galaxy Quest».

Διαβάστε ακόμα: Excellent! Οι Κιάνου Ριβς και Αλεξ Γουίντερ επιστρέφουν για το «Bill & Ted 3»

bill and ted 3 607

Οι Ριβς και Γουίντερ δήλωσαν, «είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζεύτηκε όλη η ομάδα και πάλι μαζί. Ο Κρις και ο Εντ έχουν γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο και, με τον Ντιν στη σκηνοθεσία, έχουμε μια πραγματική dream team.»

Οσοn αφορά την υπόθεσή της, θα ακολουθήσουμε για άλλη μια φορά της περιπέτειες των Μπιλ και Τεντ, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα 40 τους και το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα ξαναζήσουν εκείνες τις υπέροχες στιγμές όταν ήταν έφηβοι και ρόκαραν με την μπάντα τους, τους Wyld Stalyns, αλλά κι όταν πήγαν ένα ταξίδι στο χρόνο για να σώσουν το μέλλον τους (και να περάσουν ένα τεστ ιστορίας).

Update

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες είναι εδώ:

Bill & Ted Face the Music 607

Bill & Ted Face the Music

Bill & Ted Face the Music 607