Buzz

Η Beyonce και ο Jay-Z γυρίζουν το δικό τους «Mπόνι και Κλάιντ»

στα 10

Σαν σύγχρονοι Μπόνι και Κλάιντ η Beyonce και ο Jay-Z γυρίζουν τη δική τους ταινία, θέλοντας να γράψουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία.

Η Beyonce και ο Jay-Z γυρίζουν το δικό τους «Mπόνι και Κλάιντ»

To «Bang Bang» με πρωταγωνιστές τη Beyonce και τον Jay-Z είναι μια τριλογία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία του νεοϋορκέζουν σκηνοθέτη και φωτογράφου Ντικάιλ Ριμάς, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην περιοδεία του ζευγαριού με τίτλο «On the Run» και οι ίδιοι περιγράφουν την ιστορία του ως «δύο Αμερικάνους παράνομους που διασχίζουν την έρημο της Καλιφόρνια μέσα σε μια σκονισμένη Pontiac GTO των 60s με στιλάτη έπαρση...»

«Στην πρώτη συζητησή μου με τον Jay - Z μου εξήγησε το κόνσεπτ του "On the Run"», εξομολογείται ο σκηνοθέτης του φιλμ Ντικάιλ Ριμάς. «Μου είπε "Δεν προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό κυριολεκτικά. Δεν είμαστε η Μπόνι και ο Κλάιντ. Είμαστε δύο φυγάδες από τα πάντα. Φυγάδες από το να γίνουμε ένα κλισέ. Φυγάδες από το να κάνουμε ξανά το ίδιο πράγμα." Ολα όσα μου ανέφερε βρίσκονταν σε ένα επίπεδο συνειδητοποίησης που είχε για να μείνει ζωντανός σαν διασκεδαστής και ως άνθρωπος. Ηθελε να κρατήσει το όλο κόνσεπτ πιο αφηρημένο γιατί ήταν αφηρημένο και για τον ίδιο. Πως μένεις νέος, όχι μόνο στο κοινό σου αλλά και στον εαυτό σου;».

Bang Bang 607

To πρώτο μέρος του «Bang Bang» κυκλοφόρησε μόλις, ενώ το πλήρες φιλμ θα παιχτεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΗΒΟ, πριν την προβολή της κινηματογραφημένης συναυλίας από την περιοδεία «On the Run» στο κανάλι. Στο soundtrack κλασικός Ενιο Μορικόνε για έξτρα θρύλο...

Δείτε το εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Beyonce, Jay-Z