Buzz

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Σε μια λίστα με 10 hot ειδήσεις, όλα όσα σημάδεψαν τις προηγούμενες μέρες, για ένα γρήγορο recap σε σινεμά, τηλεόραση και όλα τα συναφή.

Flix Team
Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

Σοκ και Δέος! Ο τρίτος κύκλος του «Twin Peaks» είναι πραγματικότητα! - 25 χρόνια ακριβώς μετά, η τηλεοπτική σειρά που άλλαξε την ποπ ιστορία, έρχεται «εγγλέζος» στο ραντεβού που έδωσε κάποτε η Λόρα Πάλμερ στον Ντέιλ Κούπερ. Εννέα νέα επεισόδια, όλα σκηνοθετημένα από τον Ντέιβιντ Λιντς. Σοκ και δέος... Το Flix δε χορταίνει να γράφει, να θυμάται, να βλέπει και να προβλέπει σ’ ένα αφιέρωμα-γίγας που συνεχίζεται! Ζήστε το «Σαββατοκύριακο Twin Peaks στο Flix», διαβάζοντας όλα τα παραλειπόμενα και τις φήμες για τη νέα σεζόν της σειράς, εντοπίζοντας τους τηλεοπτικούς «απογόνους» της, αναλύοντας γιατί αυτή είναι η σειρά που δεν είχε προηγούμενο, μαντεύοντας ποιοι από το αυθεντικό καστ θα επιστρέψουν στις μικρές οθόνες μας, αποκωδικοποιώντας την εμμονή του Ντέιβιντ Λιντς με τον καφέ και, εν ολίγοις, βρίσκοντας την τέλεια αφορμή να ξεκινήσουμε, από την ερχόμενη Παρασκευή, εβδομαδιαία recaps όλων των επεισοδίων!

depardieu

To βρώμικο παρελθόν και το ακόμη πιο βρώμικο παρόν του Ζεράρ Ντεπαρντιέ - ο σκανδαλιστικός Γάλλος grand homme αποκαλύπτει το παρελθόν του ως rent boy, ως κλεφτρόνι, ως αλκοολικός, στην αυτοβιογραφία του. Οτι ήταν και σπουδαίος ηθοποιός το ξέραμε ανέκαθεν.

stjames

Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και αδελφοί Κοέν μαζί στο Βερολίνο για νέα ταινία - πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες από το «St. James Place».

thecut

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2014: Με «Ανοιχτούς Ορίζοντες» - Το πιο «μάχιμο» τμήμα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει το πρόγραμμά του και σημειώνουμε τι περιμένουμε να δούμε, από 31 Οκτωβρίου ως 9 Νοεμβρίου!

stvincent

Ο Μπιλ Μάρεϊ τραγουδά Μπομπ Ντίλαν σε μια σκηνή του «St. Vincent» - Μπιλ Μάρεϊ. Ακουστικά. 80ς γουόκμαν κρεμασμένο από το λαιμό. Τσιγάρο κρυμμένο στη γλάστρα. Το «Shelter from the Storm» του Μπομπ Ντίλαν δεν είχε ποτέ καλύτερη εκτέλεση. Δείτε το...

lawrence

Θύτης και Θύμα: Η Τζένιφερ Λόρενς έχει την τελευταία λέξη για τις γυμνές φωτογραφίες που της άλλαξαν τη ζωή - «Δεν είναι ένα σκάνδαλο. Είναι σεξουαλική παρενόχληση. Είναι αηδιαστικό. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει κι εμείς πρέπει να αλλάξουμε.»

tomorrowland

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει τους γάμους και πάει στην «Tomorrowland» - Εκτός από το νυφικό της Αμάλ Αλαμουντίν, δείτε και το πρώτο trailer από το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ της Disney ως τώρα.

pontneuf

Ζωή σαν αιώνιο παιδί-θαύμα, σινεμά σαν πυροτέχνημα. Ο Λεός Καράξ έρχεται στην Αθήνα για το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Ταινιοθήκης - κι εμείς βλέπουμε ξανά το video-αφιέρωμα στην τέχνη του, για προετοιμασία.

seydoux

Είναι επίσημο! Η Λέα Σεντού υπέγραψε για την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ! - πλησιάζουμε σε απόσταση αναπνοής το νέο Bond girl που γνωρίζουμε από παλιά.

thessfest

To 55ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης βραβεύει (τελικά) Βούλγαρη, Παπαστάθη, Ζουμπουλάκη, Συνοδινού - όταν τα ασήμαντα γίνονται σημαντικά, εμείς προτιμάμε να… βλέπουμε ταινίες!