Φεστιβάλ / Βραβεία

Βενετία 2013: Λίντσεϊ Λόχαν, που είναι η Λίντσεϊ Λόχαν;

στα 10

Πάνω που όλοι πίστευαν πως η τελευταία επίσκεψη της Λίντσεϊ Λόχαν στην κλινική αποτοξίνωσης είχε πετύχει και πως η παρουσία της στο 70ό Φεστιβάλ Βενετίας θα ήταν το γεγονός της διοργάνωσης, η Λίντσεϊ Λόχαν έλαμψε και αυτή τη φορά δια της απουσίας της.

Βενετία 2013: Λίντσεϊ Λόχαν, που είναι η Λίντσεϊ Λόχαν;

Ο,τι ακολουθεί βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν (και συνεχίζουν να συμβαίνουν) στο Λίντο της Βενετίας, στο πλαίσιο του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Πρωί Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου: Ενα e-mail από την εταιρία παραγωγής του «The Canyons» φτάνει στα εισερχόμενα των δημοσιογράφων που βρίσκονται στη Βενετία. Το μόνο που αναφέρει είναι πως εξαιτίας της αλλαγής στο πρόγραμμα των συμμετεχόντων στην ταινία, δεν θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις όπως είχαν σχεδιαστεί αρχικά.

Λίγο αργότερα: Το «The Canyons» παίζεται στη δημοσιογραφική του προβολή και όσοι από τους διαπιστευμένους δεν το είχαν δει μπόρεσαν επιτέλους να έχουν άποψη για το τι ακριβώς ήταν αυτή η πολυσυζητημένη ταινία που ξεκίνησε από μια καμπάνια crowdfunding για να μη γίνει δεκτή από το Φεστιβάλ του Σάντανς και το SXSW.

2

Στη συνέντευξη Τύπου του «The Canyons»: Ολοι είναι πλέον σίγουροι πως η Λίντσεϊ Λόχαν δεν είναι εδώ. Και η συνέντευξη Τύπου της ταινίας το αποδεικνύει. Ο Πολ Σρέιντερ (δεν είναι μόνος του αλλά μαζί με τον Μπρετ Ιστον Ελις και τον Τζέιμς Ντιν - τον πορνοστάρ, ο οποίος αργότερα θα εκθειάσει τα ταλέντα της Λόχαν) ξεκαθαρίζει ήδη από την αρχή πως σε αυτήν την αίθουσα δεν θα μιλήσουμε συνέχεια για την πρωταγωνίστριά του. «Νιώθω πλέον ένας ελεύθερος άνθρωπος. Για τους τελευταίους 16 μήνες υπήρξα όμηρος, με δική μου επιλογή, μια πολύ ταλαντούχας αλλα απρόβλεπτης ηθοποιού.»

Λίγα λεπτά μετά: Κανείς στη Βενετία δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά με το να αναλώνεται σε αστεία για το γιατί δεν ήρθε η Λίντσεϊ Λόχαν στο Φεστιβάλ. Φήμες την θέλουν να ζήτησε αεροπορικά εισιτήρια για όλη την ομάδα της. Αλλοι φυσικά πιστεύουν πως το rehab δεν έπιασε και οι περισσότεροι αστειεύονται με τον εθισμό της και το γεγονός πως παρόλες τις υποσχέσεις της (κυρίως στον εαυτό της – και την Οπρα Γουίνφρι εντάξει) πως από δω και πέρα θα προσπαθήσει να είναι καλό κορίτσι, το «καλό» με το «Λίντσεϊ Λόχαν» παραμένουν δύο διαφορετικοί κόσμοι.

(Μεταξύ μας, η Λίντσεϊ Λόχαν δεν ήταν το χειρότερο πράγμα στο «The Canyons» - διαβάστε εδώ τη γνώμη μας - και επίσης, μεταξύ μας, το μόνο που έχει μερικές φορές σημασία είναι να είσαι διάσημος. Ακόμη και για όλους τους λάθους τρόπους)

Η ιστορία προφανώς συνεχίζεται...

Και συνεχίστηκε!

Μια μέρα μετά η Λίντσεϊ Λόχαν με δήλωσή της ξεκαθάρισε τα σχετικά με τη μη παρουσία της στη Βενετία με μια δήλωσε στο προσωπικό της site και μια φωτογραφία με λεζάντα «To Venice, with Love» λέγοντας τα εξής: «Δεν είχα ποτέ επιβεβαιώσει πως θα είμαι στη Βενετία. Φυσικά θα λάτρευα να ξαναπήγαινα σε αυτήν την υπέροχη πόλη και να είμαι μέρος αυτής της υπέροχης διοργάνωσης, αλλά αυτή τη στιγμή σημασία έχει η υγεία μου. Απλό και κατανοητό. Είναι η προτεραιότητά μου.»

2

Χωρίς σχόλια.

Δείτε το τρέιλερ και μια σκηνή από το «The Canyons» εδώ.


Διαβάστε όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.