Buzz

Αυτό το Πάσχα πάρτε στα βαφτιστήρια σας έναν σοκολατένιο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

στα 10

Τι να σου κάνουν αυγά και κουνελάκια; Εδώ η γλύκα έχει ονοματεπώνυμο που γεμίζει το στόμα...

Αυτό το Πάσχα πάρτε στα βαφτιστήρια σας έναν σοκολατένιο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Αttention Cumberbitches: Μήπως φέτος τα βαφτιστήρια σας αξίζουν κάτι πιο πρωτότυπο από το τυπικό σοκολατένιο αυγό που σκοπεύατε να τους αγοράσετε; Ακριβώς πάνω στην ώρα της Πασχαλιάτικης επικαιρότητας, οκτώ ζαχαροπλαστεία σοκολάτας στην Αγγλία κατασκεύασαν έναν, φυσικού μεγέθους, σοκολατένιο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Σωστά διαβάσατε. Φυσικού μεγέθους κι από ατόφια βελγική σοκολάτα.

Το «Chocobatch», όπως τρυφερά το ονόμασαν οι δημιουργοί του, δεν έχει σκοπό να διαφημίσει τα ζαχαροπλαστεία τους - όχι τουλάχιστον άμεσα. Είναι ένας τρόπος promotion ενός νέου καναλιού της βρετανικής τηλεόρασης. Το «Drama» επέλεξε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως πρόσωπο της καμπάνιας του, μετά από μία ψηφοφορία του βρετανικού τηλεοπτικού κοινού που τον ψήφισε ως τον ωραιότερο πρωταγωνιστή δραματικών σειρών (αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος κωμικός θα άξιζε να καλυφθεί με σοκολάτα για το αντίστοιχο καλούπι)

Διαβάστε ακόμα: Α-πό-λαυ-ση! Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μιμείται 11 συναδέλφους του σε ένα μόνο λεπτό!

«Chocobatch» 607

Για την κατασκευή του «Chocobatch» δούλεψαν δεκάδες ζαχαροπλάστες για 250 ώρες, λιώνοντας 500 πλάκες βελγικής σοκολάτες για να επιτύχουν το αποτέλεσμα. Καθώς το άγαλμα δεν είναι μασίφ, ζυγίζει μόνο 18 κιλά.

Ποιο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση; Να αντισταθούν να μην τον φάνε (δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι το παραδέχονται!)

«Chocobatch» 607 2

Μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά το «Chocobatch» αν κάνετε μια βόλτα από το εμπορικό κέντρο του Στρατφορντ στο Λονδίνο την Μεγάλη Παρασκευή. Αυτό θα πει ο πειρασμός προσωποποιημένος!

Δείτε ένα βίντεο με την παρασκευή του αγάλματος:


Δείτε εδώ ένα βίντεο με όσα συνέβησαν τη Μεγάλη Παρασκευή στο χώρο όπου εκτίθεται το άγαλμα και τους αχόρταγους θαυμαστές του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς:


Διαβάστε ακόμα: