Buzz

O Μπεν Αφλεκ μιλάει για την αιτία που τον οδήγησε να αφήσει πίσω του τον Batman

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυσκολίες που ένιωσε γυρίζοντας το «Justice League» αλλά και την χρόνια πάλη του με τον αλκοολισμό.

O Μπεν Αφλεκ μιλάει για την αιτία που τον οδήγησε να αφήσει πίσω του τον Batman

Εχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ανακοινώθηκε πως ο Μπεν Αφλεκ αποχωρεί από την σκηνοθεσία, αλλά και τον ρόλο, του Batman περνώντας έτσι στα χέρια και του Ματ Ριβς και του Ρόμπερτ Πάτινσον αντίστοιχα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Αφλεκ μίλησε για τους προσωπικούς του δαίμονες και τον αλκοολισμό, αλλά και το πόσο δύσκολα πέρασε στα γυρίσματα του «Justice League», και πως αυτά τον οδήγησαν στο να αφήσει πίσω του τον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη μια για πάντα και να παίξει στην επερχόμενη ταινία «The Way Back».

Ο χρόνος που πέρασε δουλεύοντας στο «Justice League», μια ταινία η οποία κέρδισε στο παγκόσμιο box office μόλις 658 εκατομμύρια δολάρια, μια εισπρακτική αποτυχία αν αναλογιστεί το τεράστιο budget της που έφτανε περίπου τα 300 εκατομμύρια, ήταν ένας από τους λόγους που παράτησε να ασχολείται με τη νέα ταινία του Batman. «Εδειξα σε κάποιον το σενάριο του “The Batman” που είχα γράψει. Είπαν πως το σενάριο είναι καλό, αλλά επίσης είπαν πως νομίζουν πως θα πιω μέχρι θανάτου αν είναι να ξαναπεράσω ό,τι πέρασα [στα γυρίσματα του “Justice League”]» είπε ο Αφλεκ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπεν Αφλεκ κάνει την πρώτη του δήλωση μετά από 40 μέρες αποτοξίνωσης

ben affleck batman 607

Ο Αφλεκ πριν δυο χρόνια είχε κλειστεί σε μια κλινική αποτοξίνωσης καθώς φήμες τον ήθελαν χρόνια αλκοολικό (με αποτέλεσμα αυτό να τον καθιστά «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο») κι αυτό φημολογείται ως ο κύριος λόγος του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Και σε αυτή του τη μάχη με τον αλκοολισμό δεν ήταν μόνος μιας και δίπλα του είχε και του φίλους του Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, οι οποίοι του συμπαραστέκονταν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. «Ενα από τα πράγματα της αποτοξίνωσης είναι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός που εμπεριέχει και ορισμένες αξίες. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι υπόλογος των πράξεων σου. Να βοηθάς του άλλους. Να ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις λάθος», συνέχισε.

Ολα αυτά τον οδήγησαν στο να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γκάβιν Ο’ Κόνορ «The Way Back», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου. «Δεν μου άρεσε ποτέ να παίρνω ρίσκα – για καλό ή κακό προφανώς. Οσο αφορά το “The Way Back” τα οφέλη, για μένα, υπερέβησαν τα ρίσκα. Βρήκα [την διαδικασία] αρκετά θεραπευτική», κατέληξε ο Αφλεκ στην συνέντευξή του.

Διαβάστε περισσότερα: