Buzz

Η κόρη των Τομ Κρουζ & Νικόλ Κίντμαν λανσάρει δική της σειρά ρούχων

στα 10

Η Μπέλα Κίντμαν Κρουζ, η υιοθετημένη κόρη της Νικόλ και του Τομ, μόλις λάνσαρε τη δική της γραμμή ρούχων.

Η κόρη των Τομ Κρουζ & Νικόλ Κίντμαν λανσάρει δική της σειρά ρούχων

Η Νικόλ Κίντμαν έχει τέσσερα παιδιά. Οχι δύο. Φαίνεται όμως ότι τα δύο υιοθετημένα παιδιά της με τον Σαϊεντολόγο Τομ Κρουζ, έπεσαν θύματα της συνθήκης της Εκκλησίας του μπαμπά: κάθε ένας που απομακρύνεται από εκείνους, γίνεται «μισητό πρόσωπο» και κανείς δεν μπορεί να διατηρεί σχέσεις μαζί του. Ετσι η Κίντμαν έχασε κάθε επαφή με τον Κόνορ και την Μπέλα Κίντμαν Κρουζ. Οταν δίνει τους ευχαριστήριους λόγους της πλέον ονομάζει τις δυο βιολογικές της κόρες με τον Κιθ Ερμπαν. Κι αυτό πρέπει να πονάει.

Δείτε κι αυτό: Bug Little Lies: η Νικόλ Κίντμαν τρώει έντομα και σκουλήκια on camera!

Bella Kidman Cruise 607 1

Η 25χρονη Μπέλα πάντως, φαίνεται πώς διατηρεί το διπλό της επίθετο και με αυτή την ιδιότητα κατεβαίνει δυναμικά στο χώρο του σχεδιασμού ρoύχων.

Πριν από λίγες μέρες εγκαινίασε το site της, όπου παρουσιάζει την πρώτη της σειρά ζωγραφισμένων σε δικά της σχέδια T Shirts.

Bella Kidman Cruise 607 2

«Η Μπέλα ήταν πάντα καλλιτέχνης. Η έμπνευση των ρούχων της προέρχεται από τη μόδα και τη μουσική...» διαβάζουμε στον πρόλογο του site.

«Η νέα της κολεξιόν από T-Shirts είναι το πρώτο βήμα στην πραγματοποίηση των ονείρων της. Και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα...»

Μπορείτε να χαζέψετε τα σχέδιά της στο BellaKidmanCruise.com

Διαβάστε περισσότερα:

Διαβάστε επίσης: