Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα παίξει τον Κεν στην ταινία «Barbie» με τη Μάργκο Ρόμπι

στα 10

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο κάστινγκ για την ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα παίξει τον Κεν στην ταινία «Barbie» με τη Μάργκο Ρόμπι

Η live-action ταινία «Barbie», έχει ανακοινωθεί από πέρσι ότι θα έχει ως πρωταγωνίστρια, τόσο ταιριαστά, τη Μάργκο Ρόμπι, την ηθοποιό που έχει, μεν, την ομορφιά μιας Μπάρμπι αλλά και το ταμπεραμέντο και την ενέργεια να προσεγγίσει το ρόλο δημιουργικά, ακόμα και υπονομευτικά, θα έχει την Γκρέτα Γκέργουιγκ ως σκηνοθέτη, η οποία θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Νόα Μπόμπακ. Και από ό,τι φαίνεται η Μπάρμπι βρήκε τον Κεν της.

Διαβάστε ακόμα: Η Μάργκο Ρόμπι μας λέει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις στην live action ταινία της «Barbie»

barbie ken

Σύμφωνα με το Deadline ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στην Ρόμπι στον ρόλο του Κεν. Ο ρόλος είχε προσφερθεί στον ηθοποιό και παλιότερα αλλά τον είχε απορρίψει λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Τα γυρίσματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους στη Μεγάλη Βρετανία με τη Μάργκο Ρόμπι να υποστηρίζει και ως παραγωγός το φιλμ αλλά και με τους Γκέργουιγκ και Μπόμπακ στη τιμόνι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η «Barbie» θα έχει έναν αέρα πρωτοτυπίας και οξυδέρκειας του ανεξάρτητου κι όχι στουντιακού σινεμά, παρότι ανήκει στη μεγάλη σειρά κινηματογραφικών ταινιών με ήρωες παιχνίδια εταιριών-ογκόλιθων, όπως είναι, τώρα, η Mattel.