Buzz

O Κερτ Ράσελ σε ένα ακόμα (τηλεοπτικό) γουέστερν: με την κόρη του κι έναν παλιό του φίλο

στα 10

O Kερτ Ράσελ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη θετή του κόρη Κέιτ Χάντσον σε νέα τηλεοπτική σειρά που μας επιστρέφει στην εποχή της Αγριας Δύσης. Στο πλευρό τους ένας παλιός του συμπρωταγωνιστής. Ποιος είναι;

O Κερτ Ράσελ σε ένα ακόμα (τηλεοπτικό) γουέστερν: με την κόρη του κι έναν παλιό του φίλο

Το «The Barbary Coast» είναι ένα τηλεοπτικό γουέστερν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χέρμπερτ Ασμπουρι και αφηγείται την ιστορία της Καλιφόρνια (και συγκεκριμένα του Σαν Φρανσίσκο), ξεκινώντας από τους χρυσοθήρες του 1849. Αν το πολύτιμο μέταλλο δεν υπήρχε στα σπλάχνα της περιοχής, το Σαν Φρανσίσκο δεν θα ήταν αυτό που ξέρουμε σήμερα - μπορεί πλέον να έχει συνδεθεί με τις τέχνες, τη γέννηση της γκέι κοινότητας και την επέλαση του Silicon Valley, αλλά γεννήθηκε μέσα στη βία και τον υπόκοσμο.

Τυχοδιώκτες ταξιδιώτες σε αναζήτηση του αμερικανικού ονείρου, τζογαδόροι, κλέφτες, πολιτικοί κι άλλα παράσιτα τους ήταν οι πρώτοι του κάτοικοι. Ο Ασμπουρι αφηγείται στο βιβλίο του αυτή την βίαιη έκρηξη που έδωσε σχήμα στην πόλη και στίγμα στο χάρτη και η τηλεοπτική σειρά υπόσχεται να κάνει το ίδιο.

The Barbary Coast 607

Οχι δεν μιλάμε για την ομώνυμη σειρά των 70ς, αλλά μία ολοκαίνουργια της οποίας την παραγωγή υπογράφει η Entertainment One και ακόμα δεν έχει βρεθεί το κανάλι στο οποίο θα πουληθεί.

Πρωταγωνιστές των δίδυμο πατέρα-κόρης, οι Κερτ Ράσελ και Κέιτ Χάντσον, ενώ στο σενάριο και στη σκηνοθετική καρέκλα ένας παλιός φίλος και συμπρωταγωνιστής του Ράσελ: ο Μελ Γκίμπσον.

Αγνωστο αν ο Γκίμπσον θα κρατήσει έναν ρόλο για τον εαυτό του κι αν θα δούμε μαζί τους «Tequila Sunrise» πρωταγωνιστές ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη, 28 χρόνια μετά.

Διαβάστε περισσότερα: