Industry

Βάλτε τον «Σκοτεινό Ιππότη» στο σπίτι σας!

στα 10

Η Village, οι εκδόσεις Anubis και το Flix σας εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εφόδια για την κατάδυση στον κόσμο του Μπάτμαν και της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης, Η Επιστροφή».

Flix Team
Βάλτε τον «Σκοτεινό Ιππότη» στο σπίτι σας!

Είδατε το «The Dark Knight Rises»; Παρασυρθήκατε μέσα στο σκοτεινό σύμπαν του κόμικ και της ταινίας; Παλεύετε να διαλέξετε πλευρά, ανάμεσα στον Μπάτμαν και τον Μπέιν και βρίσκεστε ακόμα σε δίλημμα; Θέλετε να βοηθήσετε στη σωτηρία της Γκόθαμ και ολόκληρου του κόσμου;

Η Village, οι Εκδόσεις Anubis και το Flix σας χαρίζουν τα απαραίτητα εφόδια για να είστε έτοιμοι για όλα: βιβλία για να διεισδύσετε στο παρελθόν του Μπάτμαν και… ελαφρύ εξοπλισμό για το ταξίδι!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, στείλτε e-mail στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας στο θέμα «Ο Σκοτεινός Ιππότης, Η Επιστροφή». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 29 Αυγούστου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με e-mail.

Δείτε παρακάτω τα δώρα σας!

Από τις εκδόσεις Anubis, που με συνέπεια και φροντίδα κυκλοφορούν τις κομιξικές περιπέτειες του Μπάτμαν:

covers

Τρία αντίτυπα από το «Batman: Year One» - To 1986, o Φρανκ Μίλερ και ο Ντέιβιντ Ματσουκέλι συνεργάστηκαν για να αφηγηθούν μια πρωτοποριακή εκδοχή της προέλευσης του Batman - ποιος είναι και πώς έγινε αυτό που είναι. Το «Batman: Year One» γράφτηκε λίγο καιρό μετά το «Dark Knight Returns» («Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει»), τη δυστοπική εξιστόρηση των ύστατων ημερών του Batman, και χάρισε μια νέα διάσταση στην προσωπικότητα του θρυλικού ήρωα. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του Φρανκ Μίλερ, καθώς και εικαστικό υλικό και προσχέδια που ρίχνουν φως στη δημιουργία ενός από τα σύγχρονα αριστουργήματα της ένατης τέχνης.

Δύο αντίτυπα από το «Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Ξαναχτυπά» - Εχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Σκοτεινός Ιππότης σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κρυμμένος βαθιά στη σπηλιά του, εκπαίδευε το στρατό του και περίμενε. Τώρα, όμως, ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων τυράννων. Οι ήρωες που έχουν απομείνει δεν είναι τίποτε άλλο από πιόνια του συστήματος. Ετσι, ο Μπάτμαν αποφασίζει να επιστρέψει και να κηρύξει έναν αμείλικτο πόλεμο εναντίον της διεφθαρμένης εξουσίας! O Φρανκ Μίλερ και η Λιν Βάρλεϊ δημιουργούν έναν κόσμο σκοτεινό και μας καλούν να παρακολουθήσουμε από κοντά τη συναρπαστική συνέχεια του «Batman: O Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει!»

Ενα αντίτυπο από το «Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader» - O Σκοτεινός Ιππότης κείτεται σε ένα φέρετρο στο Στενό του Εγκλήματος, εκεί όπου γεννήθηκε ο θρύλος του. Οι καλύτεροι φίλοι του και οι μεγαλύτεροι εχθροί του έχουν συγκεντρωθεί για να τον αποχαιρετήσουν. Καθένας τους λέει και μία διαφορετική ιστορία για τον Batman που γνώρισε: για το πώς έζησε... και πώς πέθανε. Αντλώντας την έμπνευσή τους από κομβικά γεγονότα των περιπετειών του Σκοτεινού Ιππότη, δύο κορυφαίοι δημιουργοί, ο βραβευμένος συγγραφέας Neil Gaiman (The Sandman, Coraline, American Gods) και ο διάσημος εικονογράφος Andy Kubert (Χ-Men, Captain America, Batman) ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους για να αναδείξουν μια διαφορετική πτυχή του μεγάλου ήρωα.

Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν στις 27 Αυγούστου το ολοκαίνουριο graphic novel «Batman: Arkham Asylum» των Γκραντ Μόρισον και Ντέιβ ΜακΚιν, ένα από τα κορυφαίο graphic novels όλων των εποχών, όπου ο Μπάτμαν συγκρούεται με τους τροφίμους του Ασύλου Αρκαμ, στις πτέρυγες του οποίου κρατούνται οι πιο επικίνδυνοι παράφρονες εγκληματίες του κόσμου.

Δείτε στο gallery τα εξώφυλλα του «Batman: Arkham Asylum» και των υπόλοιπων περιπετειών του Μπάτμαν που κυκλοφορύν από τις Εκδόσεις Anubis. Για να είστε πάντα ενήμεροι, ακολουθήστε τις Εκδόσεις Anubis στο facebook και το twitter.

Αλλά επειδή μόνο πνευματική τροφή δε φτάνει και ο ίδιος ο Μπρους Γουέιν θα συμφωνούσε ότι χρειάζονται και πιο πρακτικά εφόδια…

batcat

Η Village και «Ο Σκοτεινός Ιππότης, Η Επιστροφή» σας χαρίζουν…

Μία κασετίνα της Catwoman, για εύκολο και γρήγορο καμουφλάζ, μέσα κι έξω από το σπίτι και

Τρία ανοξείδωτα μπουκάλια νερού, για απαιτητικές διαδρομές!

Η ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης, Η Επιστροφή» προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας. Διαβάστε εδώ τα πάντα για την ταινία και τη μυθολογία της.